Survivor: Ποια παίκτρια είναι κοντά σε οικειοθελή αποχώρηση;
Reality TV

Survivor: Ποια παίκτρια είναι κοντά σε οικειοθελή αποχώρηση;

Survivor: Ποια παίκτρια είναι κοντά σε οικειοθελή αποχώρηση;

Τι αποκάλυψαν στο «Ευτυχείτε»

Μπορεί από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού και το Survivor να αποχώρησε η Βαλέρια Χοψονίδου αφήνοντας πίσω την Ελευθερία Ελευθερίου και την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, ωστόσο, το κλίμα στην παραλία των «Μπλε» είναι ακόμη τεταμένο.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα η εκπομπή «Ευτυχείτε» μια παίκτρια της «Μπλε» ομάδας φλερτάρει έντονα με το ενδεχόμενο της οικειοθελούς αποχώρησης. Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου που πρωταγωνίστησε χθες και στον μεγάλο καυγά στην καλύβα, αλλά και στο συμβούλιο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Ελευθερία Ελευθερίου είναι απομονωμένη από όλους τους παίκτες. Τώρα μάλιστα, που αποχώρησε και η Βαλέρια Χοψονίδου, με την οποία είχε έρθει και πιο κοντά τις τελευταίες μέρες, η γνωστή τραγουδίστρια αντιμετωπίζει μεγαλύτερες δυσκολίες.

Έτσι, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας υπάρχει το ενδεχόμενο για οικειοθελή αποχώρηση της από τον Άγιο Δομίνικο. Το συγκεκριμένο περιστατικό, μάλιστα, θυμίζει πολύ την περίπτωση της Ειρήνης Παπαδοπούλου που αποχώρησε μετά από έντονες ψυχολογικές πιέσεις που είχε δεχτεί.