Survivor: Ποιοι δέχτηκαν πρόταση για τους «Διάσημους» και αρνήθηκαν;
Reality TV

Survivor: Ποιοι δέχτηκαν πρόταση για τους «Διάσημους» και αρνήθηκαν;

Survivor: Ποιοι δέχτηκαν πρόταση για τους «Διάσημους» και αρνήθηκαν;

Ποιο επιχείρημα της Παραγωγής αποθαρρύνει τους υποψήφιους;

Η συζήτηση για το Survivor έχει ανάψει για τα καλά και τα ονόματα δίνουν και παίρνουν που ακούγονται, γράφονται ή αναφέρονται στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Συζήτηση γίνεται και για τον παρουσιαστή, καθώς για τους τηλεοπτικούς ρεπόρτερ η συμμετοχή του Σάκη Τανιμανίδη θεωρούνταν βέβαιη.

Η εγκυμοσύνη της συζύγου όμως ανέτρεψε τα πάντα. Αν βεβαίως ο Σάκης είχε κάνει συζητήσεις για την παρουσίαση και αυτού του Survivor. Kαι αυτό διότι η επίσημη θέση του ΣΚΑΪ είναι πως δεν υπάρχει ακόμα θέμα παρουσιαστή ούτε έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα αλλά και ότι η Acun Medya θα αποφασίσει ποιος θα είναι αυτός.

Την ίδια στιγμή όπως μαθαίνουμε, υπάρχει δυσκολία στην Παραγωγή να βρει άτομα να στελεχώσουν την ομάδα των «Διασήμων». Μάλιστα λέγεται ότι ένα από τα επιχειρήματα της Acun Medya για να πείσει γνωστά ονόματα να συμμετέχουν είναι ότι το Survivor που ετοιμάζεται θα έχει περισσότερο ριάλιτι χαρακτήρα, κάτι βέβαια που περισσότερο αποθαρρύνει παρά προσελκύει τους επώνυμους.

Ανάμεσα σε όσους δέχτηκαν πρόταση για την ομάδα των «Διασήμων» βρίσκονται πάντως ο Νίκος Παπαδάκης, η Βίκυ Κάβουρα αλλά και η Στέλλα Γιαμπουρά, τρία πρόσωπα που ταιριάζουν ίσως στο προφίλ του παιχνιδιού είπαν όμως «όχι» στην Παραγωγή.