Survivor: Ποιον παίκτη «έκαψαν» οι Μπλε και έβγαλαν πρώτο υποψήφιο;
Reality TV

Survivor: Ποιον παίκτη «έκαψαν» οι Μπλε και έβγαλαν πρώτο υποψήφιο;

Survivor: Ποιον παίκτη «έκαψαν» οι Μπλε και έβγαλαν πρώτο υποψήφιο;

Οι αντιμαχίες στο Συμβούλιο του νησιού

Πρώτη ήττα για τους Μπλε στο Survivor και η ώρα της  ψηφοφορίας μάλλον είχε ξεκάθαρο στόχο.

Με 6 ψήφους, η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχτηκε η Βαλέρια Χοψονίδου, η παίκτρια που μπήκε τελευταία στην ομάδα.

Ψήφους όμως πήρε και η Άννα Μαρία Βέλλη και ειδικά από την Ελευθερία Ελευθερίου που δήλωσε ότι δεν αντέχει την αθυροστομία της.

https://streamable.com/4qg3bi

Η Άννα Μαρία Βέλλη παρακολουθούσε με αρκετό πανικό το αποτέλεσμα να εξελίσσεται και μάλλον να μην είναι η πρώτη υποψήφια.

Η Βαλέρια από την πλευρά της δεν χρειάστηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό της αφού τον ρόλο αυτόν ανέλαβαν ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας.

Ο πρώτος δήλωσε ότι οι Μπλε δεν σεβάστηκαν το ότι είναι καινούρια παίκτρια και ότι έχει πρόβλημα στα αυτιά της. «Είναι το εύκολο θύμα». Η Άννα Μαρία είχε αντίρρηση όταν άκουσε τον τραγουδιστή να λέει ότι το διάστημα που εκείνη ήταν τραυματίας στους Διάσημους δεν την ψήφισαν και του θύμισε ότι ήταν υποψήφια.

«Ναι αλλά με 3 όχι 23 ψήφους» της ανταπάντησε.

Ο Κώστας από την άλλη διαφώνησε με τον Τριαντάφυλλο διότι διέκρινε πως οι πρώην συμπαίκτες του ψήφισαν όπως και στη δική του περίπτωση. «Υπήρχαν κι άλλοι πιο αδύναμοι παίκτες αλλά δεν τους ψηφίσανε γιατί ανήκαν στο παρεάκι».

https://streamable.com/oe31ar

Όσο για το Twitter, οι χρήστες εκφράστηκαν με αρκετή ειρωνεία για την μπλε ομάδα ενώ κάποιοι προεξόφλησαν την αυριανή δεύτερη νίκη της κόκκινης.

https://twitter.com/Dementoras/status/1356382147993546752

https://twitter.com/Perivoli99/status/1356384004040249344