Survivor: Ποιος είδε και δεν φοβήθηκε τον Μαρτίκα! «Δεν ανέχομαι την αλητεία της» – Ο καραφλός Χάρι Πότερ και η προδομένη Μυριέλλα
Reality TV

Survivor: Ποιος είδε και δεν φοβήθηκε τον Μαρτίκα! «Δεν ανέχομαι την αλητεία της» – Ο καραφλός Χάρι Πότερ και η προδομένη Μυριέλλα

Survivor: Ποιος είδε και δεν φοβήθηκε τον Μαρτίκα! «Δεν ανέχομαι την αλητεία της» – Ο καραφλός Χάρι Πότερ και η προδομένη Μυριέλλα

Έγιναν όλοι πάλι άνω κάτω!

Σήκωσαν κεφάλι οι Μπλε και απόψε πήραν τρίτη νίκη σερί και ασυλία.

Στο συμβούλιο οι Κόκκινοι ήρθαν αποκαρδιωμένοι για την ψηφοφορία. Ήταν φανερό πως οι ήττες χτύπησαν το ηθικό της ομάδας και οι άλλοτε ξέγνοιαστες μέρες πήγαν περίπατο.

Στο μεταξύ παρά το νικηφόρο κλίμα οι κόντρες στους Μπλε καλά κρατούν.

Άλλη μία φορά δεν έλειψε η ένταση ανάμεσα σε Μαρτίκα και Ασημίνα… Όλα άρχισαν με τον Σπύρο που διηγήθηκε το θαύμα που έζησε η ομάδα με το φακόρυζο και τις μερίδες που αυξήθηκαν στην καλύβα τους μετά το ξεμπρόστιασμα της κοριτσοκλίκας.

«Είναι τρομερά εντυπωσιακό πως με δύο κούπες φακόρυζο η ποσότητα ήταν περισσότερη, ικανοποιητική και δεν είχε καμία σχέση που έπαιρνα πριν από αυτή την ιστορία. Επιβεβαιώθηκα αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να ανεχτώ την ασέβεια της Ασημίνας στο πρόσωπό μου να με βρίζει μπροστά σε όλον τον κόσμο. Δεν μπορώ να ανεχτώ την αλητεία και την ασέβειά της δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζει με ψέματα, να καταστρώνει σχέδια και να με εκθέτει στο πανελλήνιο» είπε ο φαρμακοποιός.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε πάσα στην Ασημίνα.

«Προσπαθεί να μαυρίσει την εικόνα μου στο παιχνίδι, εγώ έχω αποστασιοποιηθεί από το μαγείρεμα, δεν ξεχνάω τις βαριές κατηγορίες, δεν θέλω να πω κάτι άλλο» είπε με τον Σπύρο να επανέρχεται για νέο γύρο: «Δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου, μου το παίζει αθώα, έχει κατακλέψει με την τριάδα όλη την ομάδα και μου το παίζει αθώα, ότι είναι αθώο παιδί».

Ο Ανδρέας πρόσθεσε πως «Είδα τόσα χαμόγελα. Αισθάνθηκα καραφλός Χάρι Πότερ που μετέτρεψα όλα τα πιάτα σε μεγαλύτερα».

Η ψηφοφορία

Στους Κόκκινους το κλίμα ήταν βαρύ και προμήνυε πως υποψήφια θα έβγαινε η Μυριέλλα καθώς οι επιδόσεις της στο αγώνισμα ασυλίας ήταν κάκιστες.

Η κάλπη μίλησε όμως και έφερε διαφορετική ετυμηγορία.

Με πέντε ψήφους ο Σάκης Αρσενίου βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από τους Διάσημους.

Ο Σάκης Αρσενίου έκανε λόγο για μεθοδευμένη κίνηση από ορισμένους. Ο δε Τάκης αποκάλυψε πως δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον τραγουδιστή στην καλύβα γιατί δεν του φέρεται καλά. Και ότι η κλίκα Απόστολου, Άρη, Σάκη, Ναυσικάς τον έχει στην απ΄έξω.

Τα λεγόμενά του επιβεβαίωσε και η Ευρυδίκη λέγοντας ότι ορισμένοι μιλάνε στον Τάκη στην προστακτική με ασέβεια.

Από την άλλη η Μυριέλλα μίλησε ανοιχτά για την προδοσία των ανθρώπων που νόμιζε ως φίλους της, τον Άρη, τον Απόστολο και τον Σάκη.