Survivor: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα; Όλα τα spoilers δείχνουν τον…
Reality TV

Survivor: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα; Όλα τα spoilers δείχνουν τον…

Survivor: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα; Όλα τα spoilers δείχνουν τον…

Το μήνυμα που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας  στο Survivor για την αποψινή αποχώρηση.

Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι προτεινόμενοι και το κοινό έχει μάλλον ξεκάθαρη άποψη για το ποιον θέλει μέσα στο παιχνίδι.

Τα μηνύματα στα social media δείχνουν ότι ο Αλέξης Παππάς δεν είναι πλέον επιθυμητός και οι πληροφορίες του Znews λένε ότι θα δει την πόρτα της εξόδου.

Και η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής της δέχτηκε μηνύματα που την «προειδοποιούσαν» με χιούμορ να προετοιμαστεί να τον υποδεχτεί στο πλατό (έχει εκφράσει έντονα τη δυσαρέσκειά της για τον παίκτη και ότι δεν τον θέλει στην εκπομπή της).

https://streamable.com/1lqmoe

Παράλληλα, το poll του «Ευτυχείτε» έδειξε ξεκάθαρα ότι είναι από τις λίγες φορές που ο Τριαντάφυλλος έχει τη στήριξη του κοινού με μεγάλη διαφορά και ότι ο Αλέξης Παππάς είναι αυτός που θέλουν όλοι να φύγει.

https://streamable.com/52ratk

Βεβαίως δεν αποκλείεται να γίνει και ανατροπή, όμως το να φύγει ο Αλέξης Παππάς είναι από μόνο του ανατροπή, αφού είναι ο παίκτης που έχει δημιουργήσει τις  περισσότερες ίντριγκες, ο «κακός»του παιχνιδιού και αυτός που προκάλεσε τον Τζέημς σε μονομαχία αλλά έπεσε στον λάκκο που έσκαψε.

Μένει να δούμε αν όντως θα επιβεβαιωθούν τα spoilers.