Reality TV

Survivor: Πότε ρίχνει αυλαία το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Survivor: Πότε ρίχνει αυλαία το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, θα ρίξει αυλαία ένα μήνα νωρίτερα. Το περσινό Survivor τελείωσε στις 20 Ιουλίου ενώ το φετινό θα τελειώσει την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Αυτή είναι η απόφαση που πήρε κυρίως ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί καθώς και στην Τουρκία, όπου ο πληθυσμός είναι μεγαλύτερος, τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι είναι εξίσου χαμηλά με αυτά του ΣΚΑΪ.

Για να ισοφαριστεί η απώλεια που θα έχει το κανάλι του Νέου Φαλήρου από τα διαφημιστικά έσοδα (που είναι 18% κάτω σε σχέση με το περσινό Survivor), ο Τούρκος παραγωγός σκέφτηκε να δώσει στον ΣΚΑΪ δύο τουρκικές σειρές για να παιχτούν μετά το τέλος του ριάλιτι.

Κατά πάσα πιθανότητα φαίνεται ότι θα είναι και η τελευταία χρονιά συνεργασίας καθώς η παραγωγή του ριάλιτι φέτος δεν βρήκε και τους καλύτερους παίκτες και αποφάσισε να μην ξανακάνει το Survivor για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Στα παραλειπόμενα της ιστορίας είναι ότι υπάρχει γκρίνια από τους Τούρκους παίκτες προς τον Ατζούν διότι κάθε τόσο η ελληνική ομάδα έβαζε στο παιχνίδι και από έναν νέο παίκτη μπας και τονώσει την τηλεθέαση, κάτι που δεν άρεσε στους Τούρκους παίκτες.

Exit mobile version