Survivor – Σάκης Τανιμανίδης VS Γιώργος Λιανός: Το ακουστικό που δεν πρόσεξε κανείς
Reality TV

Survivor – Σάκης Τανιμανίδης VS Γιώργος Λιανός: Το ακουστικό που δεν πρόσεξε κανείς

Survivor – Σάκης Τανιμανίδης VS Γιώργος Λιανός: Το ακουστικό που δεν πρόσεξε κανείς

Μια ανεπαίσθητη -ίσως- διαφορά των δύο παρουσιαστών στις πρεμιέρες τους

H πρεμιέρα του Γιώργου Λιανού ως κεντρικού παρουσιαστή του Survivor έγινε με τις καλύτερες προϋποθέσεις -τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση- αφού ξεπέρασε το 34% στο κοινό 18-54.

Ο Γιώργος Λιανός δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που βγαίνει στην τηλεόραση στον ρόλο του παρουσιαστή αφού ήδη δοκιμάστηκε στο The Voice.

Σίγουρα όμως ένα τόσο μεγάλο και απαιτητικό project, όπως η παρουσίαση του Survivor, χρειάζεται άλλους χειρισμούς και είναι διαφορετική από το να έχει βοηθητικό ρόλο στην παρουσίαση, όπως στους προηγούμενους κύκλους.

Συγκρίνοντας λοιπόν την πρεμιέρα του Σάκη Τανιμανίδη το 2019 στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία και του Γιώργου Λιανού στο φετινό Survivor παρατηρήσαμε κάτι που ίσως μόνο οι φανατικοί του ριάλιτι ίσως θα παρατήρησαν, το ακουστικό στο αυτί του Γιώργου Λιανού.

Σαφώς και οι παρουσιαστές είθισται να επικοινωνούν στις εκπομπές με την παραγωγή και το control φορώντας το ακουστικό τους.

Στα βίντεο φαίνεται ότι ο Σάκης Τανιμανίδης δεν φορούσε ακουστικό και άρα ό,τι έλεγε ήταν αμιγώς δικά του σχόλια.

Μία εξήγηση είναι ότι η εμπειρία του του επέτρεπε να οδηγεί τα πράγματα εκεί που ήθελε η παραγωγή χωρίς έξτρα οδηγίες ενώ μία άλλη θα μπορούσε να είναι ότι το ακουστικό τον μπέρδευε και λειτουργούσε καλύτερα χωρίς αυτό.

Από την άλλη, το να φορά ένας παρουσιαστής ακουστικό για ασφάλεια είναι θεμιτό και η πορεία του Γιώργου Λιανού σαφώς θα κριθεί εκ του αποτελέσματος όταν ολοκληρωθεί το Survivor.

Επιπλέον, όπως έχει πει ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός, το φετινό παιχνίδι είναι διαφορετικό και πιο σκληρό και ενδεχομένως η καθοδήγηση από το control να είναι απαραίτητη για τη διεκπεραίωση κάθε επεισοδίου.