Survivor: Σε απόγνωση η Ασημίνα με τα ψέματα του Μαρτίκα – Η συμβουλή που έδωσε και της γύρισε μπούμερανγκ
Reality TV

Survivor: Σε απόγνωση η Ασημίνα με τα ψέματα του Μαρτίκα – Η συμβουλή που έδωσε και της γύρισε μπούμερανγκ

Survivor: Σε απόγνωση η Ασημίνα με τα ψέματα του Μαρτίκα – Η συμβουλή που έδωσε και της γύρισε μπούμερανγκ

Κατακόκκινη από θυμό η ποδοσφαιρίστρια!

Τρίτος αγώνας ασυλίας απόψε μετά την αλλαγή των κανονισμών του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες είχαν να παλέψουν σε άλλη μία σκληρή δοκιμασία αυτή τη φορά όχι για κάποιο έπαθλο αλλά για να προστατέψουν την ομάδα τους από δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ήταν οι Μπλε που πήραν τη νίκη στην πρώτη ασυλία ενώ χτες και ύστερα από εβδομάδες χασούρας οι Κόκκινοι έκαναν το θαύμα και σημείωσαν το 1-1 στις ασυλίες σε έναν συγκλονιστικό αγώνα.

«Λαβωμένα» και τα δύο team από υποψηφιότητες με τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου ήδη στον τάκο έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να αποφύγουν ακόμη μίΑ ψηφοφορία.

Και επειδή οι ουρανοί δεν ανοίγουν συνέχεια το ματς πήραν οι Μπλε πιστοί στη συνήθεια των τελευταίων εβδομάδων και ετοιμάστηκαν να πάνε πιο ήσυχοι ως θεατές στο Συμβούλιο.

Το χτεσινό «γλέντι» ανάμεσα σε Σπύρο και Ασημίνα συνεχίστηκε και στο τρίτο συμβούλιο του νησιού.

Πάλι οι τόνοι ανάμεσα στους δύο παίκτες ανέβηκαν επικίνδυνα καθώς ο φαρμακοποιός την κατηγόρησε που όχι μόνο για τα όσα έχουν γίνει με τη Βρισηίδα αλλά και ότι του έβαλε λόγια να βγάλουν υποψήφια τη Μαίη για να σωθεί η Βρισηίδα.

Η Ασημίνα μόλις τον άκουσε άρχισε να φωνάζει ότι λέει ψέματα και ζήτησε να μην ξανασχοληθεί μαζί της ποτέ!

«Ρε φίλε, σε κάθε συμβούλιο ασχολείται μαζί μου. Σε παρακαλώ πολύ μην με αναφέρεις ποτέ, δεν θέλω να αναφέρεσαι στο όνομά μου!».

«Τα λόγια μου ήταν τα εξής. Μπορεί να είπατε ότι θα ψηφίσατε αγωνιστικά αλλά ρισκάροντα ςνα βγάλετε τον Ταλάντσεβ στην ψηφοφορία και φύγει θα μείνει ο Σπύρος και ο Στάθης και  του είπα “κοίταξε και το καλό της ομάδας σου”. Του έδωσα συμβουλή για την ομάδα του και κακώς. Γ@μω την τρέλα μου!» είπε τρελαμένη απευθυνόμενη και στους Κόκκινους που την έστησαν στον τοίχο.

Όσο για τον τρίτο υποψήφιο της εβδομάδας αυτός ήταν ο Ταλάντσεβ.