Survivor: «Σφαγή» στο συμβούλιο! Οι «ρουφιάνοι», η χαμένη εμπιστοσύνη και ο οργισμένος Σταμάτης
Reality TV

Survivor: «Σφαγή» στο συμβούλιο! Οι «ρουφιάνοι», η χαμένη εμπιστοσύνη και ο οργισμένος Σταμάτης

Survivor: «Σφαγή» στο συμβούλιο! Οι «ρουφιάνοι», η χαμένη εμπιστοσύνη και ο οργισμένος Σταμάτης

Σφάχτηκαν όλοι με όλους στο αποψινό ceremony...

Πολλά ειπώθηκαν στο αποψινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor με το ένα θέμα να πέφτει μετά το άλλο στο τραπέζι για συζήτηση.

Αρχικά αναφέρθηκαν ξανά οι υποψίες περί… σπιούνων στην κόκκινη ομάδα ενώπιον και του Γιώργου Λιανού με τον Γιώργο Γκιουλέκα να απαντά ότι μετά από την καχυποψία των συμπαικτών του δεν τους έχει καμία εμπιστοσύνη.

«Δεν μπορώ να δείξω εμπιστοσύνη στην κόκκινη ομάδα. Μετά το πέναλτι που με εξέθεσαν χωρίς να γίνει καμία συζήτηση, όπως δεν έγινε συζήτηση στα 4 συμβάντα που έπαιρναν 8 άτομα τον λόγο και ήταν απέναντί μου» είπε πρώτος ο Γιώργος Γκουλέκας

«Το πρόβλημα είναι ότι ένας παίκτης από τους Μπλε και ένας παίκτης από τους Κόκκινους να κάνουν τη δική τους ομάδα» τόνισε ο Αλέξης Παππάς και συνέχισε:

«Γιωργάκη να σου πω κάτι; Αφού ήρθες για μουχαμπέτι, μην παίζεις».

Στη συνέχεια ήταν σειρά των Μαχητών να γίνουν μαλλιά κουβάρια με πρωταγωνιστή… άλλη μια φορά τον Σταμάτη.

Με το αίσθημα της αδικίας στα στήθη ο παίκτης των Μπλε τα έβαλε με την ομάδα του γιατί δεν έδειξαν να τον εμπιστεύονται στον αγώνα ασυλίας.

Ενώ εκείνος έχει βελτιωθεί τρομερά όλο αυτό το διάστημα στο ριάλιτι επιβίωσης οι συμπαίκτες του δεν του πιστώνουν όσα έχει καταφέρει αλλά αντιθέτως τον περιμένουν στην γωνία για να τον διώξουν με την πρώτη ευκαιρία. Τουλάχιστον όπως υποστηρίζει ο ίδιος…

Ακούγοντας το λογίδρυό του η Χρύσα ουκ ολίγες φορές άφησε να ακουστούν 2-3 γελάκια με τον Σταμάτη να παίρνει ανάποδες και να της τα χώνει άγρια μπροστά σε όλους.

«Με αυτούς τους τρόπους; Ειρωνεία; Ντροπή ρε!» είπε αποχωρώντας.

Προς το τέλος ο Γιώργος Λιανός έληξε τις διαμάχες στέλνοντας τους Διάσημους να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι παίκτες έριξαν την ψήφο τους και αποφάσισαν να ρίξουν στον… λάκκο με τα «λιοντάρια» την Ιωάννα.

Διαβάστε επίσης

Survivor: Έξω φρενών που τον άφησαν στον πάγκο «Μπήκε στα flag ο μπόμπος κι όχι ο Σταμάτης, είναι σκάνδαλο»