Survivor: Σοκ η ψήφος των Μπλε στη Δώρα – Έκθετος ο Φάνης, τον «τιμώρησε» η Δαλάκα και το Twitter – «Είσαι πολύ λίγος!»
Reality TV

Survivor: Σοκ η ψήφος των Μπλε στη Δώρα – Έκθετος ο Φάνης, τον «τιμώρησε» η Δαλάκα και το Twitter – «Είσαι πολύ λίγος!»

Survivor: Σοκ η ψήφος των Μπλε στη Δώρα – Έκθετος ο Φάνης, τον «τιμώρησε» η Δαλάκα και το Twitter – «Είσαι πολύ λίγος!»

Αποκαλύφθηκε και το «παρεάκι» των Μπλε και ειδικά ο ρόλος του Φάνη - Έπεσε να τον φάει το Twitter

Επεισοδιακό ήταν το Συμβούλιο του νησιού του Survivor αλλά όχι τόσο για τους Διάσημους όσο για τους Μαχητές καθώς έγιναν τα αποκαλυπτήρια και για το δικό τους «παρεάκι» που ρυθμίζει τις ψηφοφορίες.

Καθώς οι Κόκκινοι επέλεξαν γυναίκα υποψήφια – την Όλγα- ο Ρομπ γλίτωσε την υποψηφιότητα και οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιον δικό τους.

Αρκετοί ψήφισαν τη Δώρα διότι όπως είπαν δεν μπορούν να ψηφίσουν άλλη παίκτρια λόγω φιλίας ή επειδή τη θεωρούν δυνατή για να γυρίσει.

Παρότι και η Χρύσα πήρε ψήφους, τελικά έστειλαν στον τάκο τη Δώρα, την πιο δυνατή τους παίκτρια.

Στο άκουσμα του τελικού αποτελέσματος, η Δώρα δεν έκρυψε την απογοήτευσή της και φάνηκε να βουρκώνει.

«Δεν είναι λογικό. Φυσικά δεν έχουν κανένα πρόβλημα συμβίωσης τα παιδιά μαζί μου. Έπρεπε να σκεφτούν ότι θα χάσουν έναν δυνατό παίκτη και όλοι ξέρουν τι προσφέρω στην ομάδα. Θα μιλήσω για το αγωνιστικό κομμάτι. Το γνώριζα ότι θα ψηφιστώ. Ο Ρομπ πίστευε ότι δεν θα ψηφιστώ. Θέλω τα παιδιά να σκεφτούν ότι κάποιες φορές αναγκαζόμαστε να ψηφίσουμε και αυτούς που αγαπάμε. Θα πρέπει να σκεφτούν ότι δεν μπορούν να με βάζουν συνέχεια στη διαδικασία της μονομαχίας γιατί με ένα στραβοπάτημα θα τραυματιστώ και αυτό θα κάνει κακό και στην ομάδα και σε μένα για τον σκοπό που έχω έρθει. Δεν κρατώ κακία» ήταν τα λόγια της Δώρας που δεν έκρυψε την απογοήτευσή της.

Ο Φάνης όταν πήρε τον λόγο θέλησε να κάνει επίκληση στο συναίσθημα και δήλωσε ότι δεν ψήφισε αγωνιστικά. Η Ασημίνα όμως ήταν έτοιμη να τον αρπάξει.

Όταν εκείνος είπε «δεν ήθελα να βγουν οι φίλες μου στον τάκο».

«Και τι είναι ρε Φάνη η Δώρα, αλεξίσφαιρο γιλέκο; Είναι δεύτερη φορά που το κάνεις!» του είπε.  «Με τη Δώρα φέρνετε τα δεκάρια» συμπλήρωσε η Δαλάκα.

«Δεν θα διαφωνήσω, είμαι έτοιμος να κριθώ, να αναλάβω την ευθύνη των πράξεών μου» απάντησε ο Φάνης. «Αν δεν παραμείνει δεν ξέρω πώς θα διαχειριστώ αν φύγει, δεν ξέρω αν θα μου το συγχωρήσω αλλά αυτή είναι η απόφασή μου» είπε.

«Όταν είσαι αθλητής σαν τον Φάνη δεν ψηφίζεις τη Δώρα. Η Δώρα και η Ιωάννα είναι οι πιο δυνατές παίκτριες. Είμαι πολύ δίκαιος στη ζωή μου. Βλέπω μια υποομάδα. Είναι αδικία, είναι κρίμα από τον Θεό. Μια γυναίκα στα 46 κάνει αυτά που κάνει και εσύ βρίσκεις δικαιολογία “συναισθηματικά”, ποια συναισθηματικά; Δε βλέπεις αυτή τη γυναίκα που παλεύει με 4 παιδιά;» ήταν το σχόλιο του Σωτήρη για την ομάδα του.

Η Ασημίνα βέβαια συνέχισε να φιτιλιάζει τους Μπλε και έριξε το μπαλάκι στον Φάνη. «Μήπως ο Φάνης δεν θέλει τη Δώρα μελλοντικά μπροστά του; Στην ομάδα σου είναι δυνατή και τη χρειάζεσαι. Δεν έχουμε περάσει στο ατομικό. Αν αρχίσει από τώρα να γίνεται ανθρωποφάγο στον 5ο μήνα τι θα γίνει; Δηλαδή αν ο Αλέξης ψηφίσει εμένα θα το δεις ως καλό; Ο κόσμος θα το δει καλά;».

Η Κατερίνα Δαλάκα τιμώρησε τους Μπλε

«Σκέψου ότι εγώ από την αντίπαλη ομάδα, από σεβασμό και μόνο δεν θα μπορούσα να ψηφίσω τη Δώρα και την Ιωάννα. Δεν θα το κάνω. Θα ψηφίσω τη Χρύσα. Πρώτον θέλω να έχουν πιθανότητες τα κορίτσια της ομάδας μου να γυρίσουν και δεν παίζω στρατηγικά τον δυνατό να τον βγάλω στον τάκο» είπε η Κατερίνα Δαλάκα που τελικά έστειλε στον τάκο και τη Χρύσα που νόμιζε ότι τη γλίτωσε.

Φυσικά το TWITTER είναι έξαλλο και έπεσε να φάει τον Φάνη που μέχρι πρότινος υποστήριζε θερμά.

https://twitter.com/wild_flowerita/status/1749936347496747191

https://twitter.com/jimandr2/status/1749935966909792638

https://twitter.com/_Critcobain_/status/1749936258238021881

https://twitter.com/rjohn9596/status/1749933392425066796