Survivor spoiler: Αυτές είναι οι δύο νέες παίκτριες που μπαίνουν στο παιχνίδι
Reality TV

Survivor spoiler: Αυτές είναι οι δύο νέες παίκτριες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor spoiler: Αυτές είναι οι δύο νέες παίκτριες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Η μία έχει ταξιδέψει ήδη στον Άγιο Δομίνικο

Μια ακόμα νέα προσθήκη αναμένεται να δούμε στο Survivor τις επόμενες ημέρες, η οποία προορίζεται για την ομάδα των Μαχητών.

Ο λόγος είναι για την Aira Adomaityte, η οποία λίγο πριν από την αναχώρηση της για τον Άγιο Δομίνικο μίλησε στην εκπομπή Fay’s time.

«Δήλωσα συμμετοχή στο Survivor γιατί πραγματικά ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία. Από μικρή παρακολουθούσα τα πρώτα Survivor και ενθουσιαζόμουν με τα αγωνίσματα και ανυπομονώ να τα δοκιμάσω. Θα με χακτήριζα ανταγωνιστική, πολύ ευδιάθετη και… ελπίζω ήσυχη», δήλωσε.

Δείτε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aira Adomaityte (@aira_judita)

«Ο αγαπημένος μου νικητής του Survivor είναι ο Ντάνος»

«Επειδή όταν ήρθα Ελλάδα το πρώτο Survivor που είδα ήταν με τον Ντάνο, τότε μου άρεσε πολύ το Survivor και το λάτρεψα όποτε θα πω ότι ο αγαπημένος μου νικητής ήταν ο Ντάνος».

«Μέχρι στιγμής από την μπλε ομάδα θεωρώ ότι με την παίκτρια που θα έρθω πιο κοντά είναι η Δώρα, θα τα πήγαινα πολύ καλά».

Αναφερόμενη σε όλους όσους αφήνει πίσω μίλησε, μεταξύ άλλων, με τρυφερά λόγια για τον σύντροφο της Γιοβαν και το σκυλάκι της τον Τέσλα.

«Φεύγοντας αφήνω πίσω τον Γιοβαν την σχέση μου που τον αγαπώ πάρα πολύ. Τον σκύλο μου τον Τέσλα που είναι ένα μικρό πομεράνιαν και είναι το παιδί μου. Επίσης αφήνω πίσω τον αδελφό μου που του έχω τρομερή αδυναμία και είναι έξι χρόνια μικρότερος, θα μου λείψουν πάρα πολύ όλοι».

«Την ημέρα που με πήραν…»

Επίσης αναφέρθηκε και στην ημέρα που την κάλεσαν από την παραγωγή για την συμμετοχή της στο Survivor και τα σχόλια που περιμένει να ακουστούν στο twitter με την είσοδο της στο ριαλιτι επιβίωσης, τι ειπε:

«Την ημέρα που με πήραν από την παραγωγή ήταν μαζί μου ο σύντροφος μου. Ευτυχώς το πήρε καλά, είμαι και ένα άτομο που του έδειξα πως δεν έχει κάτι για να αγχωθεί. Του είπα ότι είναι μια εμπειρία ζωής που θέλω να τη ζήσω τώρα που είμαι μικρή».

«Για τα σχόλια στο twitter οι φίλοι μου, μου λένε ότι θα γελάσουν πολύ με αυτά που θα πω γιατί δεν είμαι ελληνίδα και πολλές εκφράσεις δεν τις καταλαβαίνω. Τις μεταφορές που έχετε στην ελληνική γλώσσα εγώ θα τις παίρνω κυριολεκτικά».

«Σίγουρα θα πάρω μαζί μου κάποιο γούρι δεν έχω επιλέξει μέχρι στιγμής αλλά έχω πει με τον σύντροφο μου ότι θα πάρω ένα κολιέ και όποτε θα το ακουμπάω θα είναι το σύμβολο ότι τον σκέφτομαι. Μακάρι να μπορούσα να πάρω και τον σκύλο μου μαζί, είναι τρία κιλά, τι κακό να κάνει;».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Η Miss Ελλάς στον Άγιο Δομίνικο

Σύμφωνα με την εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2, εκτός από τους Σωτήρη Λαμάι, Ντάνιελ Νούρκα και Aira Adomaityte, στο Survivor θα μπει ακόμα μία εντυπωσιακή παίκτρια.

Πρόκειται για τη Miss Ελλάς 2022, Ζωή Ασουμανάκη.

Η Ζωή Ασουμανάκη έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι έχει δεχτεί μπούλινγκ στο σχολείο, γιατί είχε παραπανίσια κιλά και έχει περάσει και αλωπεκία.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η αγωνία χτύπησε κόκκινο – Ποιος αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει Ελλάδα;