Survivor – Spoiler: Το επόμενο έπαθλο επικοινωνίας είναι… ιδιαίτερο!
Reality TV

Survivor – Spoiler: Το επόμενο έπαθλο επικοινωνίας είναι… ιδιαίτερο!

Survivor – Spoiler: Το επόμενο έπαθλο επικοινωνίας είναι… ιδιαίτερο!

Τι ετοιμάζει η παραγωγή για τους παίκτες

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν στο Survivor καθώς το παιχνίδι είναι σε πλήρη εξέλιξη και ουσιαστικά τώρα άρχισε να αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η κόκκινη ομάδα κατάφερε να φέρι την πρώτη της νίκη μετά από το αήττητο σερί 8-0 των Μπλε και πλέον έχει δυναμώσει.

Η νέα παίκτρια, Καρολίνα Καλύβα αλλά και οι επιδόσεις της Ανθής Σαλαγκούδη δίνουν ώθηση στην ομάδα.

Τα επόμενα αγωνίσματα έχουν δημιουργήσει αναμονή κοινού ώστε να δούμε αν οι Κόκκινοι θα καταφέρουν να κερδίσουν και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας αλλά και αν θα μπορέσουν να κερδίσουν και ένα πολυπόθητο έπαθλο φαγητού.

Σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες του Znews σύντομα έρχεται το δεύτερο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας. Το πρώτο το είχαν κερδίσει οι Μπλε και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους φίλους τους.

Αυτή τη φορά, τα μέλη της ομάδας που θα κερδίσει θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τις οικογένειές τους. Το έπαθλο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για πολλούς παίκτες και ιδιαίτερα αυτούς που έχουν παιδιά όπως ο Τριαντάφυλλος, ο Πάνος Καλίδης, η Σοφία Μαργαρίτη και είναι βέβαιο ότι θα το παλέψουν.

Αυτό που μάθαμε είναι ότι ήδη έχουν γυριστεί μηνύματα που αφορούν όλους τους παίκτες ώστε η παραγωγή να είναι προετοιμασμένη ανάλογα με το ποια ομάδα θα κερδίσει.