Survivor: Στα δύο η υποομάδα των μπλε – Καλίδης εναντίον Καφετζή
Reality TV

Survivor: Στα δύο η υποομάδα των μπλε – Καλίδης εναντίον Καφετζή

Survivor: Στα δύο η υποομάδα των μπλε – Καλίδης εναντίον Καφετζή

Έβαλε τις φωνές στη Μαριαλένα ο Νίκος Μπάρτζης

Ένταση δημιουργήθηκε στην μπλε ομάδα του Survivor με αφορμή την υποψηφιότητα του Πάνου Καλίδη, τον οποίο υπέδειξε στο συμβούλιο ο Τζέιμς Καφετζής.

Η συζήτηση ξεκίνησε ανάμεσα στον Πάνο, τη Μαριαλένα, τον Σάκη και τον Γιώργο Ταβλαδάκη. Ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων ότι ο Τζέιμς «χαλάει φαιά ουσία για να σκέφτεται τακτικές και στρατηγικές. Δεν είναι όλα στρατηγική, ας ηρεμήσει λίγο».

Ο Τζέιμς με τον Νίκο Μπάρτζη εμφανίστηκαν στην καλύβα και ο Πάνος είπε στον αρχηγό: «Όταν σου είπα ότι θέλω να με ψηφίσεις εννοούσα να πάρω πάνω μου την ήττα. Θα ήμουν ικανοποιημένος να μου έλεγες σε προτείνω γιατί είσαι αδύναμος».

«Αγωνιστικά δεν είσαι ο πιο δυνατός. Δεν θα σε ψήφιζα αγωνιστικά γιατί κάνεις τόσα πράγματα. Στην αρχή σου είπα δεν θα σε ψηφίσω αλλά μετά σου εξήγησα τη στρατηγική», του απάντησε ο Τζέιμς.

Η Μαριαλένα πήρε τον λόγο για να εξηγήσει, όμως ο Νίκος Μπάρτζης άρχισε να της φωνάζει και να της λέει ότι δεν είναι δικηγόρος του Πάνου.

«Του κάνουν επίθεση 5 άτομα. Ο Πάνος να το καταλάβω, οι άλλοι 4 γιατί;», δήλωσε ο Νίκος και είπε στον Πάνο ότι είναι ο πιο αδύναμος και δεν πρέπει να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους.

Κάπου εκεί ξεκίνησε μια νέα ένταση, με τον Μπάρτζη να κατηγορεί τη Μαριαλένα ότι γνώριζε τους Σάκη, Πάνο, Χριστίνα και Γιώργο, με την Μαριαλένα να δηλώνει ότι για εκείνη οι σχέσεις της δεν θα είναι πια ίδιες με τον Νίκο και τον Τζέιμς.

https://streamable.com/mluo17