Survivor: Στη «μάχη» για τις Μπαχάμες – Αυτή η ομάδα κέρδισε
Reality TV

Survivor: Στη «μάχη» για τις Μπαχάμες – Αυτή η ομάδα κέρδισε

Survivor: Στη «μάχη» για τις Μπαχάμες – Αυτή η ομάδα κέρδισε

Έκανε πάλι το θαύμα του ο Acun με ακόμα ένα επικό έπαθλο για τους παίκτες

Αγώνισμα με έπαθλο ένα ταξίδι στις Μπαχάμες είχε απόψε το Survivor, με Έλληνες και Τούρκους να γίνονται δύο μεικτές ομάδες, η κόκκινη και η μπλε και να διεκδικούν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στο εξωτικό μέρος.

Η κόκκινη ομάδα έχει κερδίσει ήδη δύο μεγάλα έπαθλα, όπως το ταξίδι στο Μαϊάμι.

Ο αγώνας

Με νίκη ξεκίνησε η μπλε ομάδα, με τον Κόρομι να βρίσκει πρώτος τον δύσκολο στόχο, κόντρα στον Τούρκο αντίπαλό του. Το 1-1 πέτυχε ο Ισμαήλ για την κόκκινη ομάδα, απέναντι στον Ηλία Μπόγδανο. Η Αλέινα έκανε το 2-1 για τους Κόκκινους έχοντας αντίπαλο την Καρολίνα, ενώ η μπλε ομάδα σημείωσε το 3-2, με δύο Τούρκους παίκτες να είναι αντίπαλοι.

https://streamable.com/n24auw

Η Μαριαλένα ισοφάρισε για την κόκκινη ομάδα, πετυχαίνοντας το 3-3 απέναντι στην Αϊσέ. Η μπλε ομάδα πέτυχε το 5-3 και η Καρολίνα σημείωσε 5-3 απέναντι στην Ελένη. Οι Μπλε συνέχισαν το αήττητο σερί τους για το 7-3, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Σάκης ήταν εκείνος που έβγαλε από το τέλμα την κόκκινη ομάδα, σημειώνοντας το 7-4 απέναντι στον Κόρομι.

https://streamable.com/acd9t1

Ο Σάκης ήταν ο παίκτης που μείωσε ξανά για την κόκκινη ομάδα, πετυχαίνοντας το 8-5, ενώ ο Κόρομι έγραψε το 9-5 για τους Μπλε. Νικήτρια του αγωνίσματος η μπλε ομάδα που το πανηγύρισε με την ψυχή της.

https://streamable.com/ymmcx2