Survivor: Τεράστια νίκη με ανατροπή – Αυτή η ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας
Reality TV

Survivor: Τεράστια νίκη με ανατροπή – Αυτή η ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Survivor: Τεράστια νίκη με ανατροπή – Αυτή η ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Ντέρμπι στον Άγιο Δομίνικο

Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας περιλάμβανε το σημερινό (9/3) πρόγραμμα του Survivor, με τους μπλε να διεκδικούν τη νίκη, έτσι ώστε να μην βρεθούν ξανά στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Σε έναν στίβο αρκετά απαιτητικό, οι παίκτες έπρεπε να περάσουν από εμπόδια που βρίσκονταν μέσα στο νερό, να κολυμπήσουν και να φτάσουν στον τελικό στόχο, όπου θα έπρεπε να ρίξουν τρεις πυραμίδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την ασυλία, υπήρχε και έπαθλο φαγητού για τους νικητές.

Η αναμέτρηση

Το πρώτο ματς βρήκε αντιμέτωπους τους Γιώργο Κόρομι και Σάκη Κατσούλη, με τον πρώτο να πετυχαίνει το 1-0. Η Μαριαλένα ισοφάρισε κόντρα στη Μαριάνθη και ο Κοψιδάς σημείωσε το 2-1 απέναντι στον Πάνο Καλίδη. Η Νικολέτα πέτυχε το 3-1 και ο Παύλος το 4-1 απέναντι στον Γιώργο Ταβλαδάκη.

https://streamable.com/cslavh

Στην κόντρα Ελευθερίας και Ελένης, νικήτρια ήταν η πρώτη για το 4-2. Ο Ασημακόπουλος έπαιξε εναντίον του Νίκου Μπάρτζη και επικράτησε για το 5-2, ενώ η Άννα Μαρία μείωσε σε 5-3 απέναντι στην Καρολίνα. Ο Ηλίας έκανε το 6-3 κόντρα στον Τζέιμς

https://streamable.com/4chggj

Ο Σάκης μείωσε σε 6-4 απέναντι στον Γιώργο Κοψιδά, η Ελένη το 7-4 κόντρα στη Χριστίνα, ενώ ο Τζέιμς μείωσε σε 7-5 απέναντι στον Κώστα Παπαδόπουλο. Η Νικολέτα ανέβασε τη διαφορά σε 8-5 κόντρα στην Ελευθερία, ενώ ο Τριαντάφυλλος ηττήθηκε για το 8-6 από τον Ταβλαδάκη.

https://streamable.com/gjye33

Η Μαριαλένα έφερε την μπλε ομάδα μια ανάσα από την ισοφάριση, πετυχαίνοντας το 8-7 κόντρα στην Καρολίνα, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος σημείωσε το 9-7 για την κόκκινη ομάδα. Η Άννα Μαρία μείωσε σε 9-8 απέναντι στη Μαριάνθη

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 9-9 απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

https://streamable.com/0wiwm4

Ο Τζέιμς νίκησε τον Ηλία και έδωσε τη νίκη στην μπλε ομάδα κάνοντας την απόλυτη ανατροπή.

https://streamable.com/vbja40