Survivor: Το δώρο που χάρισε ο Σάκης στη Μαριαλένα πριν από το χωρισμό τους
Reality TV

Survivor: Το δώρο που χάρισε ο Σάκης στη Μαριαλένα πριν από το χωρισμό τους

Survivor: Το δώρο που χάρισε ο Σάκης στη Μαριαλένα πριν από το χωρισμό τους

Τι αποκάλυψε φίλος του ζευγαριού

Αυτό το πρώην ζευγάρι δεν σταματά να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο Survivor. Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριελένα Ρουμελιώτη που μπορεί μπαίνοντας στο Survivor να είχαν χωρίσει – η Μαριαλένα άλλωστε είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη-  αλλά οι συνθήκες επιβίωσης φαίνεται να τους έχουν φέρει και πάλι λίγο πιο κοντά.

Ο φίλος του Σάκη, Γιώργος Μαρκούλης που γνωρίζει καλά και τη Μαριαλένα μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε ποιο ήταν το δώρο που έκανε ο Σάκης στη Μαριελένα λίγο πριν από τον χωρισμό τους.

«Με τον Σάκη Κατσούλη είμαστε πολύ φίλοι, με έχει βοηθήσει πολύ, τον έχω βοηθήσει και εγώ. Ήταν ένα ζευγάρι που έδινε ο ένας στον άλλον, είχαν πολύ ωραία αύρα. Τους έχω ζήσει μαζί, έχουμε βγει κατά καιρούς. Ήταν πολύ δεμένοι και αγαπημένοι. Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Ο Σάκης με την Χριστίνα Κεφαλά δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι», είπε ο φίλος του πρώην ζευγαριού.

Και συνέχισε: «Βλέπω και από τις δυο μεριές μια λάμψη στα μάτια τους και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και για το μέλλον. Αν το θέλουν και οι δυο μεριές γιατί όχι; Είχε έρθει ο Σάκης τις πρώτες μέρες που άνοιξα το μαγαζί και της πήρε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια! Λες να γίνω κουμπάρος; Σου εξέφρασα τι βλέπω και τι βλέπουν όλοι μας. Γνωρίστηκαν στο κατάστημα του Σάκη, η Μαριαλένα εργαζόταν στο διπλανό. Γνωρίστηκαν εκεί, θυμάμαι που ενθουσιάστηκε μαζί της».

https://streamable.com/xa3ydq