Survivor: Το Twitter έκλαψε μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα – «Μας τσάκισες!»
Reality TV

Survivor: Το Twitter έκλαψε μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα – «Μας τσάκισες!»

Survivor: Το Twitter έκλαψε μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα – «Μας τσάκισες!»

Συγκίνησε η αθλήτρια με τα λόγια για τους παππούδες της

Έπαθλο επικοιωνίας είχε το αποψινό (9/5) επεισόδιο του Survivor και τα δάκρυα έπεσαν βροχή στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Λιανός, πριν από την έναρξη του αγώνα της μπλε και της κόκκινης ομάδας, ανακοίνωσε στους παίκτες, ότι μετά το τέλος του, θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν ηχογραφημένα μηνύματα από αγαπημένους τους ανθρώπους.

Οι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα, με την Κατερίνα Δαλάκα, τον Σταμάτη Ταλαδιανό, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Δώρα Νικολή να είναι ιδιαίτερα ευσυγκίνητοι, μιλώντας για τις οικογένειές τους που τους λείπουν αυτές τις ημέρες.

«Είναι πολύ σκληρό, όταν άνθρωποι που αγαπάς δεν είναι πια κοντά σου», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δαλάκα και λύγισε.

«Όταν κάτι δεν πάει καλά, πάντα γυρνάω στην Κατερίνη. Είναι το μέρος που νιώθω ασφάλεια, δίπλα στην οικογένειά μου. Απλά συγκινούμαι γιατί έχασα πρόσφατα και τη γιαγιά και τον παππού μου και κάθε Πάσχα είμασταν όλοι μαζί. Στην προηγούμενη επικοινωνία μου είχε στείλει ο παππούς μου, οπότε τώρα δεν θα είναι και…», εξήγησε η Κατερίνα ξεσπώντας σε κλάματα.

«Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για όλους σας να ακούσετε τα ηχητικά μηνύματα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι να κερδίσετε», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Έκλαψε μαζί τους το Twitter

Τα δάκρυα των παικτών έφεραν κλάματα και στο Twitter, το οποίο συγκινήθηκε ιδιαίτερα με τα λόγια της Κατερίνας Δαλάκα.