Survivor: Τριαντάφυλλος για Κώστα – «Κρύβει κακία μέσα του, είναι ντροπή του»
Reality TV

Survivor: Τριαντάφυλλος για Κώστα – «Κρύβει κακία μέσα του, είναι ντροπή του»

Survivor: Τριαντάφυλλος για Κώστα – «Κρύβει κακία μέσα του, είναι ντροπή του»

Ο τραγουδιστής μίλησε με τον χειρότερο τρόπο για τον ζαχαροπλάστη

Το θέμα που επανάφερε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του Survivior ο Κώστας Παπαδόπουλος με αφορμή την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση εκνεύρισε τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος το σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Κώστας θέλησε να μιλήσει ξανά για το γεγονός ότι η Ελευθερία Ελευθερίου έψαχνε την καλύβα των μπλε πριν από περίπου μια βδομάδα και ο Ντάφυ τον κατηγόρησε ότι κρύβει κακία μέσα του.

«Κρύβει κακία μέσα του. Σου δίνεται ο λόγο να πεις κάτι στον κόσμο ρε συ! Απλά ντροπή σου! Ντροπή σου που το παίζεις και λαϊκός και καλό παιδί και ζαχαροπλάστης και το παίζεις οτιδήποτε».

«Ξεχνάμε δηλαδή αυτά που λέγαμε το πρωί ότι μπήκε στο ντουλάπι με τις προμήθειες μας και έψαχνε να βρει τι να πάρει. Δηλαδή τα ξεχνάμε και είναι καλό κορίτσι; Καλό κορίτσι είναι για τους κόκκινους! Για τους μπλε δεν είναι καλό κορίτσι. Πήγε να μας κλέψει… Ξέρεις τι σημαίνει να πας να κλέψεις σε πεινασμένο άνθρωπο το φακόρυζο του; Και λέει πως δεν έκλεψε… Μα ναι, αφού σε πιάσαμε και δεν πρόλαβες» δήλωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος και συνέχισε «Κάποιοι άνθρωποι που είναι υποχθόνιοι, όπως είναι αυτή, δεν έχουν θέση ανάμεσα σας».

Από την πλευρά της η Ελευθερία Ελευθερίου είπε «από το να συγκεντρωθεί σε αυτόν και να πει πράγματα για αυτόν, ήθελε κατευθείαν να με γειώσει, να με στοχοποιήσει, να μιλήσει σε μια στιγμή – που ήταν τελείως άτοπο για μένα – και να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι η Ελευθερία έβαλε το χέρι στο μπαούλο και πήρε τις προμήθειες».

https://streamable.com/dwcfgg