Survivor – Τζέιμς Καφετζής: «Καταρρέει» μόλις μαθαίνει για το ναυάγιο του πατέρα του – «Είμαι ακόμη σε σοκ!»
Reality TV

Survivor – Τζέιμς Καφετζής: «Καταρρέει» μόλις μαθαίνει για το ναυάγιο του πατέρα του – «Είμαι ακόμη σε σοκ!»

Survivor – Τζέιμς Καφετζής: «Καταρρέει» μόλις μαθαίνει για το ναυάγιο του πατέρα του – «Είμαι ακόμη σε σοκ!»

Μουδιασμένος ο παίκτης της μπλε ομάδας

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό αλλά στο τέλος κατάφερε να σωθεί.

Μάλιστα, ο αδελφός του παίκτη του Survivor είχε μιλήσει στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ για τα όσα βίωσε ο πατέρας του.

«Τελικά άλλος είναι ο αληθινός Survivor, όχι ο αδελφός μου που πήγε δυο φορές στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ο πατέρας μου που κατάφερε και επιβίωσε στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού ενώ βούλιαζε το πλοίο του.

Ξεκίνησε από τη Ρόδο, πήγε Ιταλία, μετά Ισπανία, μετά πέρασε το Γιβραλτάρ, πήγε Κανάριους Νήσους, κατέβηκε στο Κάβο Βέρδε… Το 2016 μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό μου περάσαμε μαζί τον Ατλαντικό. Μας πήρε 12 μέρες.

Το βράδυ ενώ ταξίδευε, έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, ένας πολύ δυνατός άνεμος έσπασε το κατάρτι, έπεσε το κατάρτι κάτω και δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Είχε μείνει από μηχανή, είχε μείνει από γεννήτρια, οπότε οι μπαταρίες του ξεφόρτιζαν. Του σπάει λοιπόν το κατάρτι, είχε μείνει ακυβέρνητο το πλοίο, είχε μέσα ρωγμή, αλλά όπως όλα τα πλοία είχε αντλία για να μπορεί να βγάζει το νερό.

Επειδή όμως αυτό δεν είχε πολύ μπαταρία και έτυχε να έχει συννεφιά δυο μέρες, ξεφόρτιζαν οι μπαταρίες και κάποια στιγμή οι αντλίες σταμάτησαν να βγάζουν το νερό που είχε μέσα το πλοίο. Άρχισε να βουλιάζει χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα.

Ο πατέρας μου έπεσε και χτύπησε το ισχίο του. Για να μη χτυπήσει περισσότερο ξάπλωσε τις 24 ώρες που ήταν ακυβέρνητος στο πάτωμα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό – Τι είπε ο αδελφός του για την παρ’ ολίγον τραγωδία;

Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης ενημέρωσαν τον Τζέιμς Καφετζή για ό,τι συνέβη, με εκείνον να καταρρέει.

Όπως ακούγεται στο τρέιλερ για το αποψινό (16/4) επεισόδιο, ο Μαχητής είναι μουδιασμένος, σε σοκ και δεν ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει.

Στο συμβούλιο του νησιού που έμαθαν όλοι τι συνέβη, ο Αλέξης Παππάς πήρε την πρωτοβουλία και του τόνισε πώς σε ό,τι χρειαστεί θα είναι δίπλα του.

Όχι μόνο αυτός αλλά όλοι οι συμπαίκτες του!

Στο Twitter θεωρούν ότι ο Τζέιμς θα αποχωρήσει οικειοθελώς με τους φανς του να τον αποχαιρετούν ήδη.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε εάν όντως θα αποχωρήσει ή θα μπορέσει να το διαχειριστεί με έναν διαφορετικό τρόπο.

Διαβάστε επίσης

Survivor: Η βουρκωμένη Ασημίνα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση