Survivor: Βγήκαν μαχαίρια στο συμβούλιο – Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση
Reality TV

Survivor: Βγήκαν μαχαίρια στο συμβούλιο – Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Βγήκαν μαχαίρια στο συμβούλιο – Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι «Διάσημοι» ψήφισαν και αποφάσισαν

Ακόμα ένα συμβούλιο με τους «Διάσημους» να είναι στη δύσκολη θέση να υποδείξουν κάποιον συμπαίκτη τους που θέλουν να αποχωρήσει από το Survivor, ήταν αυτό της Δευτέρας.

Οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν με 10-2 στο αγώνισμα ασυλίας και γι αυτό έπρεπε να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο. Μέχρι το συμβούλιο ωστόσο, οι συζητήσεις στα δύο στρατόπεδα ήταν πολλές και ποικίλες.

Ο Αλέξης Παππάς και η Κάτια Ταραμπάνκο

Ο Αλέξης Παππάς δήλωσε ότι έχασε επίτηδες στο τελευταίο ματς για να μην κουράσει τους συμπαίκτες του από τη στιγμή που το σκορ ήταν 9-2.

Οι «Μαχητές» δεν δέχτηκαν αυτή την αιτιολόγηση. Η Μαριαλένα είπε πως είναι «ότι να ‘ναι» και η Έλενα Μαριπόζα τον χαρακτήρισε «εν δυνάμει γελοίο».

Στους «Διάσημους» η Ελίζαμπεθ έχει κάνει καλή εντύπωση με την είσοδό της στο παιχνίδι, ωστόσο ο Περικλής Κονδυλάτος συνεχίζει να κατηγορεί την Κάτια Ταραμπάνκο. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων τόνισε ότι η Κάτια είναι αγενής και ασεβής κάτι που δεν δέχεται ο ίδιος στην ηλικία που είναι.

https://streamable.com/e1m0o1

Οι σκέψεις στο «κόκκινο» νησί

Οι «Διάσημοι» είχαν χρόνο να σκεφτούν για το πού θα δώσουν την ψήφο τους, με την Κάτια Ταραμπάνκο και τον Γιώργο Κοψιδά να συμφωνούν ότι το κριτήριό τους θα είναι αγωνιστικό.

Η Κάτια ωστόσο σε δηλώσεις της είπε ότι τα κορίτσια της ομάδας της δεν φαίνεται να την συμπαθούν πολύ.

https://streamable.com/s1117r

Το συμβούλιο

«Έχουμε ανοδική πορεία. Τα παιδιά δίνουν ότι καλύτερο. Το σημερινό παιχνίδι δεν μας ευνοούσε», είπε ο Γιώργος Κοψιδάς.

«Οι αριθμοί των ηλικιών μιλάνε, το ηλικιακό τους μέσο επίπεδο είναι πιο μικρό από το δικό μας. Αυτό δεν μας κάνει να είμαστε λιγότερο καλοί και δεν σημαίνει ότι δεν τα δίνουμε όλα», δήλωσε από την πλευρά του ο Περικλής Κονδυλάτος.

https://streamable.com/dyoy3h

Η «λευκή πετσέτα»

Ο Αλέξης Παππάς ρωτήθηκε για το γεγονός ότι έχασε στον τελευταίο γύρο.

«Είναι δύσκολο να δώσεις το 110% όταν είσαι ατάιστος και όταν οι σωματικές σου ικανότητες σου επιτρέπουν μέχρι ένα όριο. Στο 9-2 δεν ήθελα να ταλαιπωρήσω κανέναν από τη στιγμή που ήταν τρεις στον γιατρό».

Από την πλευρά του,ο Τριαντάφυλλος εξέφρασε την πίστη του για την ομάδα του, ενώ ο «σοφός γέροντας» Πάνος Καλίδης είπε «ο Θεός βοηθός» για τη συνέχεια.

Η Ανθή Σαλαγκούδη δήλωσε στεναχωρημένη και μίλησε για τον εαυτό της, λέγοντας ότι έχει να δώσει πολλά περισσότερα κάτι που δεν έκανε στο αγώνισμα. Μάλιστα έκανε και παράπονο ότι δεν την υπολογίζουν στα ματσαρίσματα οι συμπαίκτες της.

https://streamable.com/us9erb

Ζήτησε εξηγήσεις ο Νίκος Μπάρτζης

«Δεν τιμά τον Αλέξη αυτό που είπε όταν έπαιξε μαζί μου. Πριν καν σπρώξω είχε μπει με τσαμπουκά και τα παιδιά μου είπαν ότι ο Αλέξης έπεσε κάτω, δεν τιμά και εμένα αυτό που λέει», είπε ο Νίκος με τον Αλέξη Παππά να απαντά:

«Κάθε φορά μου μιλάς είναι σαν να βάζεις φυτιλιές. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι που δεν υφίσταται. Αν δεν δέχεσαι την αλήθεια είναι δικό σου πρόβλημα».

«Δεν τιμά την ομάδα σου», είπε ο Αλέξης και πρόσθεσε: «Σε νοιάζει η νίκη ή να ταπεινώσεις κάποιον;»

https://streamable.com/qetlwb

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τον Νίκο Μπάρτζη να κατηγορεί τους «Διάσημους» ότι ψάχνουν συνεχώς δικαιολογία για τις ήττες τους.

Τον λόγο πήρε ο Τριαντάφυλλος και τόνισε ότι ο Αλέξης τους είχε πει ότι θα αφήσει το παιχνίδι και ο Παππάς ξεκαθάρισε: «Δεν αφορά τον Νίκο, αφορά στην ομάδα μου. Ήθελα να το κάνω όχι για να σε υποτιμήσω, αλλά δεν ήθελα να δω άλλον παίκτη μου να αποχωρεί».

https://streamable.com/3lm1co

Η ψηφοφορία

https://streamable.com/cu0s8s

Η Ελίζαμπεθ ψήφισε την Ανθή Σαλαγκούδη, ο Τριαντάφυλλος τον Πάνο Καλίδη για αγωνιστικούς λόγους και η Άννα Μαρία Βέλλη τον Γιώργο Κοψιδά. Η Κάτια Ταραμπάνκο ψήφισε τον Πάνο και η Ανθή τον Γιώργο, κυρίως για τον χαρακτήρα του.

https://streamable.com/27lsxi

Η κάλπη έδειξε ισοψηφία, με τέσσερις ψήφους για τον Πάνο Καλίδη και τον Γιώργο Κοψιδά, οι οποίοι είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση.

«Δεν είμαι καλός στα αγωνίσματα. Δεν έχω αντιπαράθεση με τα παιδιά στην καλύβα, θα το συζητήσουμε και ότι μπορώ να αλλάξω θα το αλλάξω», είπε ο Πάνος Καλίδης.

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που δεν με θέλουν κάποιοι στο παιχνίδι. Είναι σαν να μην θέλουν να τρώνε. Είναι ικανοποιημένες με αυτά που έχουν. Εγώ βοηθάω στα πάντα. Το μόνο που δεν κάνω είναι να ψαρέψω, για ηθικούς λόγους».

https://streamable.com/ecj0g4