Survivor: Χωρισμένοι στα δυο οι Μπλε – Ο κωλοτούμπας, η εγωίστρια και η παραδοχή του… «εγκλήματος»
Reality TV

Survivor: Χωρισμένοι στα δυο οι Μπλε – Ο κωλοτούμπας, η εγωίστρια και η παραδοχή του… «εγκλήματος»

Survivor: Χωρισμένοι στα δυο οι Μπλε – Ο κωλοτούμπας, η εγωίστρια και η παραδοχή του… «εγκλήματος»

Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο... των Μαχητών

Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο… των Μαχητών και δικαιολογεί τη συνεχή φαγωμάρα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο μπλε team.

Ποιοι είναι όμως τα μαύρα πρόβατα;

Εμείς αυτό που ξέρουμε είναι ότι η νέα κόντρα της εβδομάδας έχει χωριστεί ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες, τον Κατσαούνη, τον Σπύρο και τον Σάββα και την Ασημίνα, τη Σοφιάνα και την Πελαγία.

Η Ασημίνα δείχνει εύκολα να χάνει την ψυχραιμία της και αυτό είναι κάτι που έχουν παρατηρήσει και οι τουιτεράδες που συνεχώς τη στήνουν στον τοίχο.

Απόψε πάλι φάνηκε ενοχλημένη. Τα πήρε με τον Κατσαούνη, τον «μέγιστο κωλοτούμπα» για το γεγονός ότι δεν παραδέχτηκε στο χτεσινό συμβούλιο όσα μετέφερε στις αρχές του παιχνιδιού στις κυρίες της ομάδας για τη στρατηγική του Σπύρου Μαρτίκα.

«Ο Κατσαούνης τα γύρισε. Είναι ο μέγιστος κωλοτούμπας, βλέπω έναν άνθρωπο που πάει όπου τον πάει ο άνεμος. Είδαμε έναν Γιώργο να έχει φτάσει σε μία πολύ άσχημη φάση και έναν Σάββα να είναι πολύ ειρωνικός» ανέφερε και έριξε χολή και για τον Σάββα με τις φίλες της στην παραλία επειδή συνεχώς τη λέει εγωίστρια.

Η δε Σοφιάνα ξεσπάθωσε λέγοντας πως δεν τιμά τα παντελόνια που φοράει αφού δεν παραδέχτηκε τις πράξεις του.

Ο Κατσαούνης σήκωσε μανίκια και παραδέχτηκε στο κιου το «έγκλημά» του. Παραδέχτηκε ότι στις αρχές του Survivor είχε φοβηθεί τις στρατηγικές του Μαρτίκα γι΄αυτό είχε πει στα κορίτσια όσα είχε πει.

«Ήμουν φοβισμένος γιατί νόμιζα ότι ο Μαρτίκας τότε τα νήματα και έβαλα τότε με το μυαλό μου ότι θέλεο να πετάξει έξω δυνατούς παίκτες για να μείνει αυτός. Έλεγε ότι δεν τις άντεχε , ότι βγάζει κακία, και τα είχα πει τότε.

Εγώ με τον Μαρτίκα τα βρήκα, κουβεντιάσαμε» δήλωσε ο «τσακατσούκας».