Τα νυχτοπερπατήματα του Αλέξη Παππά με την Ελευθερία Ελευθερίου
Reality TV

Τα νυχτοπερπατήματα του Αλέξη Παππά με την Ελευθερία Ελευθερίου

Τα νυχτοπερπατήματα του Αλέξη Παππά με την Ελευθερία Ελευθερίου

Και ο ρόλος που του πρότεινε η Μιμή Ντενίση

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να μην τίμησε την Ελευθερία Ελευθερίου στα γενέθλιά της, όπου βρέθηκαν πολλοί πρώην συμπαίκτες της, αλλά οι σχέσεις τους σίγουρα παραμένουν αρκετά καλές. Οι δυο τους μάλιστα, έκαναν μια κοινή έξοδο και απόλαυσαν ένα λουκούλλειο δείπνο σε μεξικάνικο εστιατόριο στη Γλυφάδα.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού You Weekly του απαθανάτισε στη βραδινή τους έξοδο και οι δυο τους φάνηκαν να έχουν λύσει πια τις διαφορές που δημιουργήθηκαν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης. Στις φωτογραφίας που προβλήθηκαν και από την εκπομπή «Ευτυχείτε» μάλιστα, ο Αλέξης και η Ελευθερία φαίνεται να συζητούν πια σαν δυο καλοί φίλοι.

Η Ελευθερία άλλωστε, είχε μιλήσει ανοιχτά και στην εκπομπή Love It για τον Αλέξη Παππά αποκαλύπτοντας πως η σχέση τους είναι αποκλειστικά και μόνο φιλική, δεδομένου ότι και ο Αλέξης Παππάς είναι ερωτευμένος (όπως αποκαλύπτει και η ανάρτησή του στο Ιnstagram) με την αγαπημένη του Alessia.

https://streamable.com/yuk8nk

Σχολιάζοντας, όμως, και την ερωτική εξομολόγηση της συντρόφου του Αλέξη Παππά, η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε πως πρόκειται για ένα ερωτευμένο ζευγάρι, ενώ αποκάλυψε πως ο Παππάς δεν πήγε στο πάρτι της Ελευθερίας επειδη εκείνη τον ενημέρωσε πως υπήρχαν κάμερες. Με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει πως ο Αλέξης Παππάς έχει πρόβλημα μαζί της και δεν θέλει να μιλά στην κάμερα της εκπομπής της.

Τέλος, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή, ο Αλέξης Παππάς φαίνεται να είναι ιδιαίτερα περιζήτητος στα επαγγελματικά του και ήδη δέχτηκε από τη Μιμή Ντενίση πρόταση για συνεργασία και έναν ξεχωριστό ρόλο στην ταινία μου γυρίζει για το «Σμύρνη μου αγαπημένη».

https://streamable.com/usz7cj