Τάσος Ξιαρχό: Θα μπει τελικά στο Survivor;
Reality TV

Τάσος Ξιαρχό: Θα μπει τελικά στο Survivor;

Τάσος Ξιαρχό: Θα μπει τελικά στο Survivor;

Οι αμοιβές και το πρόβλημα που τον κρατά πίσω

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα που θα θέλαμε πολύ να δούμε στο φετινό Survivor. Ο λόγος για τον Τάσο Ξιαρχό, του οποίου το όνομα έχει ακουστεί έντονα τις τελευταίες μέρες για το ριάλιτι επιβίωσης. Τι θα γίνει τελικά; Θα τον δούμε στον Άγιο Δομίνικο;

Όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Τάσος Ξιαρχό έκανε ήδη το ραντεβού για το Survivor και το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι αυτό της αναβολής του στρατού που δεν έχει διευθετηθεί ακόμη.

«Πολύ καλά πήγε η κουβέντα για το Survivor. Πρέπει να διευθετήσω ένα θέμα που έχω κι αν το τακτοποιήσω θα πάω. Το πρόβλημα μου θα είναι με το ξανθό μαλλί και τι θα κάνω με αυτό. Θα το μακρύνω μάλλον. Με ρώτησαν αν αντέχω κι αν μπορώ να ζήσω στη βρώμα», είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Και αποκάλυψε: «Παλαιότερα είχα δηλώσει συμμετοχή και είχα πάει στις auditions για το Survivor. Είχα φθάσει στους 15. Ήμουν καλός στα αγωνίσματα, αλλά δεν με είχαν επιλέξει επειδή ήθελαν πιο “ντούκι”. Έχω ακούσει ότι τα λεφτά είναι καλά. Αν όλοι πεινάμε δεν έχω πρόβλημα, το πρόβλημα μου με την πείνα θα είναι αν ο άλλος τρώει μπροστά μου».

Για τους παίκτες των «Διασήμων» ανέφερε: «Δεν βλέπω πολύ Survivor γιατί τσαντίζομαι. Νομίζω μόνο η Κάτια αξίζει από τους “Διάσημους”».

Ενώ, στην ερώτηση αν τον ενοχλεί που θα πάει στον Άγιο Δομίνικο χωριστά από την υπόλοιπη ομάδα, είπε: «Πάντα οι πρίγκιπες και οι πριγκίπισσες κατεβαίνουν αφού έχει μαζευτεί ο χορός».

Τέλος, ο Τάσος Ξιαρχό ανέφερε: «Θα μου λείψουν οι φίλοι μου και το να ξυπνάω στο κρεβάτι μου. Το αρνητικό μου είναι ότι βρίζω πολύ και δεν μπορώ όταν χάνει ο συμπαίκτης μου».

https://streamable.com/v05jb4

Ο Τάσος Ξιαρχό, όμως, μίλησε και σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Πρωινό» ΑΝΤ1 και αποκάλυψε τις συζητήσεις που κάνει για το Survivor.

https://streamable.com/m9hpe1?fbclid=IwAR18nJNQPbcRTuzkoLd3ovZTz2yev8amcbufIEfhJpYx4REYRsLwjub2hII