The Bachelor – Αντζελίνα: Συγκίνησε μιλώντας για το bullying που έχει δεχθεί ως Αλβανίδα
Reality TV

The Bachelor – Αντζελίνα: Συγκίνησε μιλώντας για το bullying που έχει δεχθεί ως Αλβανίδα

The Bachelor – Αντζελίνα: Συγκίνησε μιλώντας για το bullying που έχει δεχθεί ως Αλβανίδα

Έδειξε την ευαίσθητη πλευρά της

Την έχουμε συνηθίσει ως τη θερμόαιμη του The Bachelor και σίγουρα ξεχωρίζει για την ειρωνεία της απέναντι στις υπόλοιπες παίκτριες του ριάλιτι.

Όμως, απόψε η Αντζελίνα επέλεξε να αφήσει για λίγο στην άκρη το σκληρό της πρόσωπο και να φανεί η ευαίσθητη πλευρά της σε μία εξομολόγηση που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό.

Σε όσες κοπέλες δεν επιλέχθηκαν για το ομαδικό ραντεβού με τον Παναγιώτη «άνοιξε την καρδιά της» για τις δύσκολες στιγμές που έζησε εξαιτίας του bullying που δέχτηκε στη χώρα μας λόγω της αλβανικής της καταγωγής. Τότε, αναγκάστηκε να κλειστεί στον εαυτό της και να ζήσει την απόλυτη μοναξιά που τη γονάτισε.

«Εγώ είμαι 20 χρονών και μπορώ να σας πω ότι τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου ένιωθα μοναξιά. Χώρισαν άσχημα οι γονείς μου, δεν είχα κάποια φίλη να γυρίσω και να της πω όλα αυτά που νιώθω. Λόγω καταγωγής δέχτηκα πολύ bullying στο σχολείο και γινόμουν πάντα ο στόχος χωρίς να φταίω σε κάτι. Όλοι μου επιτίθονταν. Και απλά καθόμουν μόνη μου, γυρνούσα στο σπίτι κλαίγοντας και ευχόμουν να μην είχα γεννηθεί για να μην νιώθω αυτή τη μοναξιά. Πολλές φορές έλεγα “γιατί γεννήθηκα Αλβανίδα;”. Είμαι πολύ περήφανη και όποιος με θέλει, με θέλει γι’ αυτό που είμαι γιατί η καρδιά μου έχει πονέσει πάρα πολύ. Έχω το συναίσθημα της μοναξιάς, αν υπάρχει δεν φεύγει εύκολα. Το έχω ζήσει πολλές φορές στη ζωή μου το πώς είναι να σε μειώνουν και να μην σου δίνουν αξία. Κι έχω καταλάβει ότι αξίζουν», είπε με δάκρυα στα μάτια η Αντζελίνα.

https://streamable.com/a3z9nd