The Bachelor: Επιβεβαιώθηκε το spoiler του Znews – Αποχώρησε η Εριέττα!
Reality TV

The Bachelor: Επιβεβαιώθηκε το spoiler του Znews – Αποχώρησε η Εριέττα!

The Bachelor: Επιβεβαιώθηκε το spoiler του Znews – Αποχώρησε η Εριέττα!

«Θα τους χωρίσω... Θα πάω να τον βρω κάτω από το σπίτι του!» υποσχέθηκε φουρκισμένη στην κάμερα

Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό του The Bachelor και τα πράγματα έχουν στενέψει αρκετά στο ριάλιτι του Alpha.

Όσες κοπέλες βρίσκονται στη βίλα με κάποιο τρόπο – άλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο – άγγιξαν τον Παναγιώτη κι αυτό τους εξασφάλισε την παραμονή τους μέχρι στιγμής στο παιχνίδι διεκδίκησης της καρδιάς του.

Όμως, όσο προχωράει ο καιρός τα πράγματα όλο και δυσκολεύουν. Αυτό είπε και ο εργένης στην αρχή της τελετής εξηγώντας ότι ο λόγος που δεν πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα αποχώρηση ήταν ότι δεν ήθελε να βιαστεί και να πάρει μία λάθος απόφαση.

https://streamable.com/7hc5t1

Στην αποψινή τελετή των ρόδων το κλίμα ήταν αρκετά φορτισμένο ανάμεσα στις υποψήφιες και δεν έλειψαν για ακόμη μία φορά τα δάκρυα της αγωνίας.

Εν τέλει τα δύο τελευταία τριαντάφυλλα έμειναν ανάμεσα στην Εριέττα και τη Σία.

Εκείνη που αποχώρησε – και που επιβεβαίωσε το spoiler που δώσαμε πρώτοι εδώ στο Znews – ήταν η Εριέττα. Ο λόγος; Αν κρίνουμε από όσα είπε στο υπόλοιπο επεισόδιο ο Παναγιώτης, η αφέλειά της ήταν αυτό που τον απομάκρυνε από εκείνη καθώς δεν θα ήθελε μία κοπέλα με αυτό το γνώρισμα στο πλευρό του.

Εκείνη από την άλλη μιλώντας στην κάμερα ορκίστηκε πως θα τον χωρίσει από όποια διαλέξει και ότι θα πάει να τον βρει κάτω από το σπίτι του!

https://streamable.com/88qojv