The Bachelor: Η Αντζελίνα αποκάλυψε ποια θέλει να είναι η νικήτρια του ριάλιτι
Reality TV

The Bachelor: Η Αντζελίνα αποκάλυψε ποια θέλει να είναι η νικήτρια του ριάλιτι

The Bachelor: Η Αντζελίνα αποκάλυψε ποια θέλει να είναι η νικήτρια του ριάλιτι

Τι είπε για την πρώτη αντίδραση της μαμάς της, όταν την είδε να επιστρέφει σπίτι;

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor έδωσε η Αντζελίνα. Η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, την απόρριψη και τη διαγωνιζόμενη που θέλει ως νικήτρια.

«Είναι άσχημο το συναίσθημα της απόρριψης. Καμία γυναίκα δεν το θέλει αυτό και μάλιστα από τον Παναγιώτη για τον οποίο έχω δείξει τόσα συναισθήματα και έχει δει μια ευαίσθητη και εκρηκτική Αντζελίνα. Δεν μου είχε δείξει ότι δεν θα είμαι στις δύο φιναλίστ και γι’ αυτό που έκανε εντύπωση που αποχώρησα.

Το ραντεβού μας ήταν εξαιρετικό και μου είχε πει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας, κάτι το οποίο είναι δύσκολο πλέον. Ήμουν πολύ σίγουρη ότι θα είμαι μέσα στις δύο κοπέλες».

«Τα συναισθήματα μου ήταν ανάμεικτα. Είναι δύσκολο να διαχειριστεί κάτι τέτοιο. Τρεις μήνες δεν είναι και λίγο. Δεν “στρογγύλεψα” τις αντιδράσεις μου. Θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να είναι γι’ αυτό που είμαι και όχι να προσποιούμαι κάτι που δεν ισχύει».

Για τα σχόλια που είχε ακούσει για τη μόρφωση και την έλλειψη σπουδών, είπε: «Προφανώς και με πείραξε. Ένας άνθρωπος που δεν έχει πάρει ένα πτυχίο δεν σημαίνει ότι δεν είναι έξυπνος ή δεν αξίζει. Για εμένα σημασία έχει ο βίος του κάθε ανθρώπου».

Όσον αφορά στη μητέρα της, όταν την είδε στο σπίτι μετά την αποχώρησή της, της είπε: «Τι κάνεις εσύ εδώ; Άμα τον δω θα τον σκοτώσω» και τόνισε πως η μαμά της είναι πολύ προστατευτική!

Τέλος, αποκαλύπτοντας ποια κοπέλα θα κερδίσει τελικά την καρδιά του Παναγιώτη, είπε ότι θα ήθελε τη Βίβιαν.