The Bachelor: Η… δεκάδα που «σκότωσε» το ποδόσφαιρο για την καρδιά του Παναγιώτη
Reality TV

The Bachelor: Η… δεκάδα που «σκότωσε» το ποδόσφαιρο για την καρδιά του Παναγιώτη

The Bachelor: Η… δεκάδα που «σκότωσε» το ποδόσφαιρο για την καρδιά του Παναγιώτη

Ο διαιτητής έσκισε τα πτυχία του

Και αφού απόλαυσε το προσωπικό του ραντεβού με τη Σία, ο Bachelor προσκάλεσε σε ομαδικό δέκα από τις υποψήφιες… νύφες.

Στην κάρτα που έστειλε στα κορίτσια – καθώς ο ίδιος απολάμβανε βουτιές στο προηγούμενο date του – ζήτησε από 10 κοπέλες να συμπληρώσουν ομάδα για να βάλουν… «γκολ» στην καρδιά του.

Η Μαγδαληνή, η Νικολέττα, η Εριέττα, η Ραφαέλα, η Αντζελίνα, η Μαριεύη, η Αναστασία, η Χριστίνα, η Βίβιαν και η Μαρίνα κλήθηκαν από τον Παναγιώτη να παίξουν έναν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου για να γνωριστούν καλύτερα.

Φυσικά, κάποιες δυσαρεστήθηκαν αφού θα προτιμούσαν ένα τετ-α-τετ συνάντηση μαζί του.

Όμως, ο φιλικός αγώνας καθόλου φιλικός δεν ήταν αφού το γρασίδι μετατράπηκε σε κυριολεκτικά σε ρινγκ. Είχαμε τον τραυματισμό της Αναστασίας, τα απίστευτα δολοφονικά τάκλιν από τη Μαρίνα και τελικά ο αγώνας κρίθηκε στα πέναλτι με τη Μαγδαληνή να αποδεικνύεται δεινή τερματοφύλακας και τη Μαρίνα να την αποκαλεί «άσχημη».

Η ομάδα που κέρδισε ήταν οι «Μαύροι Πάνθηρες» με μόλις 1-0 (Αντζελίνα, Μαγδαληνή, Χριστίνα, Εριέττα, Nικολέττα) και απόλαυσαν σπα με τον Εργένη ως επιβράβευση.

Φυσικά οι κοπέλες της ομάδας που έχασαν γύρισαν πίσω απογοητευμένες ενώ στο σπα ο Παναγιώτης προκάλεσε… παραλήρημα, βγάζοντας το μπουρνούζι του.

https://streamable.com/7wihcl

Ο Εργένης καλούσε μία μία τις κοπέλες για μια μικρή συζήτηση μέσα στο νερό. Την ίδια στιγμή στο σπίτι η Κασσιανή δήλωνε με κάθε ευκαιρία ότι θέλει να δει τον Εργένη για να του δώσει ένα γράμμα.

Στην πισίνα, η Χριστίνα αποφάσισε να κάνει χαλάστρα στην Αντζελίνα, που φυσικά δεν της άρεσε καθόλου.

https://streamable.com/7r4ous

Ο Παναγιώτης αποφάσισε να κάνει ένα παιχνίδι ερωτήσεων για να επιλέξει με ποια από τις πέντε κοπέλες θα βγει ραντεβού και αυτή ήταν η κοκκινομάλλα Νικολέττα.

Οι υπόλοιπες γύρισαν στη βίλα για να διηγηθούν πώς πέρασαν ενώ ο Παναγιώτης έβρισκε τα κοινά του σημεία με τη νικήτρια στο ραντεβού τους.

https://streamable.com/de792q

Όπως και με τη Σία, ο Bachelor διαπίστωσε αν έχει…χημεία στα φιλιά με τη Νικολέττα προτού την αποδεσμεύσει δίνοντάς της ένα τριαντάφυλλο που της προσφέρει ασφάλεια για την τελετή των ρόδων, αφού εξασφάλισε την παραμονή της στο σπίτι.

Οι συμπαίκτριές της όμως είχαν θέμα με το… κραγιόν της!

https://streamable.com/pbmrmx