The Bachelor: Η εξομολόγηση της Μαγδαληνής για το οικοτροφείο και η συγκίνησή της για τον Παναγιώτη!
Reality TV

The Bachelor: Η εξομολόγηση της Μαγδαληνής για το οικοτροφείο και η συγκίνησή της για τον Παναγιώτη!

The Bachelor: Η εξομολόγηση της Μαγδαληνής για το οικοτροφείο και η συγκίνησή της για τον Παναγιώτη!

Η αποκάλυψη για όσα έγιναν στο ραντεβού και το τριαντάφυλλο που δέχτηκε

Μετά την εξομολόγηση της Μαγδαληνής στο The Bachelor που συγκλόνισε, όταν αποκάλυψε πως έχει μεγαλώσει σε οικοτροφείο, η κοπέλα μιλά στην εκπομπή Pop Up και στη Φωτεινή Πετρογιάννη. Η Μαγδαληνή εξομολογείται πως έχει περάσει δύσκολα χρόνια, πετά τα «βέλη» της στη Χριστίνα που την αποκάλεσε άσχημη και αναφέρεται με τρυφερά λόγια στον Παναγιώτη.

«Τα περισσότερα μου χρόνια τα βίωσα μέσα στο οικοτροφείο και ήθελα να το μοιραστώ με τον Παναγιώτη. Όταν ξέρει εξ αρχή τι άτομο είμαι μπορεί να βγάλει κάποια συμπεράσματα, γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο να μοιραστούμε μαζί, να ανταλλάξουμε πολλές κουβέντες. Οπότε αν κάποιος ξέρει πράγματα για τον εαυτό σου είναι πιο εύκολο να βγάλει συμπεράσματα για εσένα», είπε χαρακτηριστικά η Μαγδαληνή για την απόφασή της να αποκαλύψει μια τόσο προσωπική ιστορία ζωής.

Και συνέχισε: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στα κορίτσια ότι από τις δυσκολίες θα βγουν πιο δυνατές. Θα βγουν καλύτεροι άνθρωποι στην κοινωνία και να θαυμάζουν τον εαυτό τους».

Για την αντίδραση του Παναγιώτη στην αποκάλυψη της, η Μαγδαληνή είπε: «Στην αρχή το φοβόμουν γιατί όταν λες σε έναν άντρα κάτι τόσο δυνατό για εσένα, δεν μπορεί πάντα να το διαχειριστεί. Ο Παναγιώτης ήταν πολύ κύριος, το διαχειρίστηκε πολύ ωραία και με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα».  Και πρόσθεσε: «Είχα μείνει παγοκολόνα όταν μου έδωσε το τριαντάφυλλο».

Για τις «κόντρες» στη βίλα η Μαγδαληνή ανέφερε: «Δεν είμαι άνθρωπος που θα προκαλέσει ίντριγκα. Για παράδειγμα η Μαρίνα με είπε άσχημη. Έναν άνθρωπο δεν μπορείς να τον πεις άσχημο. Η Μαρίνα είναι μια όμορφη κοπέλα, αλλά ο εσωτερικός της κόσμος είναι άσχημος και δεν το καταλαβαίνει γιατί είναι μικρή. Δεν έχει βιώσει όλα όσα έχω βιώσει εγώ».

Όσον αφορά στη συνύπαρξή της με τα άλλα κορίτσια στο σπίτι, δήλωσε: «Νομίζω ότι με όλα τα κορίτσια μπορώ να τα πάω καλά γιατί στο οικοτροφείο είχα συνηθίσει να ζω με άλλα 30 κορίτσια».

Τέλος, για τα συναισθήματά της για τον Παναγιώτη, η Μαγδαληνή ανέφερε: «Θα ήθελα να έρθω πιο κοντά με τον Παναγιώτη και να είναι ο άντρας που θα έχω στη ζωή μου».

https://streamable.com/kw6kck