The Bachelor: Η Σία ερωτεύτηκε και «κρίντζαρε» τους twitterάδες!
Reality TV

The Bachelor: Η Σία ερωτεύτηκε και «κρίντζαρε» τους twitterάδες!

The Bachelor: Η Σία ερωτεύτηκε και «κρίντζαρε» τους twitterάδες!

Έβαλε τις φωνές από τον ενθουσιασμό της

Πίσω στα 90΄s μας ταξίδεψε άθελά του ο Mr. Bachelor. Μας έφερε στο μυαλό τη γνωστή επιτυχία του Χρήστου Κυριαζή «Μου θυμίζεις τη μάνα μου» αφού δεν σταμάτησε λεπτό να σχολιάζει στο ατομικό του ραντεβού με τη Σία πόσο του θυμίζει τη μητέρα του.

Αρχικά, οι δυο τους πήγαν για σπα απολαμβάνοντας μία απίστευτη εμπειρία χαλάρωσης. Ανάμεσα στα αιθέρια έλαια και τις εντριβές οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και δεν άργησαν να πέσουν τα πρώτα φιλιά. Εντυπωσιασμένος από το σώμα της ο Παναγιώτης της εξέφρασε τον θαυμασμό του λέγοντάς της ότι δεν έχει ξαναδεί πιο καλλίγραμμο κορμί στη ζωή του.

https://streamable.com/57kxnt

Σε δεύτερο χρόνο απόλαυσαν ένα πολύ ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο με τον Παναγιώτη να εξυμνεί την καλοσύνη της Σίας και να τονίζει πόσο πολύ μοιάζει σαν χαρακτήρας με τη μητέρα του. Σαν γνήσιος gentleman της είχε πάρει και δώρο σκουλαρίκια συγκινώντας τη με την πράξη του ενώ της έδωσε και το πολυπόθητο τριαντάφυλλο.

https://streamable.com/ocv7el

Τότε, η παίκτρια πλημμυρισμένη από έρωτα άρχισε να φωνάζει πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του και να προκαλεί το έκπληκτο βλέμμα του Παναγιώτη αλλά και την… αμηχανία του Twitter.

https://streamable.com/gc3a2j