The Bachelor: O Παναγιώτης μιλά για τη γιαγιά του που έχασε πρόσφατα
Reality TV

The Bachelor: O Παναγιώτης μιλά για τη γιαγιά του που έχασε πρόσφατα

The Bachelor: O Παναγιώτης μιλά για τη γιαγιά του που έχασε πρόσφατα

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο;

Ένα γεύμα με τα κορίτσια στη φάρμα θα απολαύσει στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor ο Παναγιώτης Βασιλάκος και από εκεί δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις, οι γκρίνιες, αλλά και η συγκίνηση όπως πρόβαλε το Pop Up στο αποκλειστικό απόσπασμα από το ριάλιτι.

Στο γεύμα όπως θα δείτε τα κορίτσια «επιτέθηκαν» στον Παναγιώτη με ερωτήσεις για να μάθουν πράγματα από το παρελθόν του. Όπως είπε έχει μεγαλώσει σε φάρμα και η επίσκεψη εκεί του θύμισε τη γιαγιά του που πέθανε πρόσφατα.

Τα κορίτσια κλήθηκαν να δείξουν τις δυνατότητές τους στις δουλειές της φάρμας. Άλλες τα κατάφεραν καλά και άλλες όχι με την Νικόλ να ξεσπά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ στερεότυπο το γεγονός ότι κάποια κοπέλα δεν ξέρει να κάνει κάτι και τις δουλειές του στάβλου για να μην είναι με έναν άνθρωπο, όπως ο Παναγιώτης. Προσπαθώ και έχω καλή διάθεση», είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/0rycwc

Ωστόσο, συγκίνηση στα κορίτσια προκαλεί και η εξομολόγηση του Παναγιώτη: «Επειδή η γιαγιά μου έχει φύγει από τη ζωή πρόσφατα, μου ήρθαν κάποιες αναμνήσεις έτσι λίγο μαζί της στο κοτέτσι. Και τρυφερές στιγμές. Τρεις μήνες το καλοκαίρι σαν παιδί τα περνούσα μαζί τους (σ.σ. με τους παππούδες), οπότε λίγο θυμήθηκα το χωριό μου και συγκινήθηκα. Αλλά τώρα δεν είμαστε για συγκινήσεις».