The Bachelor: Ποια είναι η … Σοράγια από τη «Μαρία της γειτονιάς» στη βίλα;  «Είσαι η πιο κακιά που έχω δει στη ζωή μου»
Reality TV

The Bachelor: Ποια είναι η … Σοράγια από τη «Μαρία της γειτονιάς» στη βίλα; «Είσαι η πιο κακιά που έχω δει στη ζωή μου»

The Bachelor: Ποια είναι η … Σοράγια από τη «Μαρία της γειτονιάς» στη βίλα;  «Είσαι η πιο κακιά που έχω δει στη ζωή μου»

Της σαπουνόπερας το ανάγνωσμα

Στο στόχαστρο των κοριτσιών μπήκε απόψε η Φαίη λόγω της άσχημης συμπεριφοράς που έδειξε απέναντι στην Έλενα στο ομαδικό ραντεβού,

Η παίκτρια έβγαλε «δηλητήριο» με υπονοούμενα για την αντίζηλό της σχολιάζοντας τις αθλητικές της επιδόσεις και απευθείας προκάλεσε αντιδράσεις.

Η Έλενα πήρε την καλύτερη εκδίκηση με προσωπικό ραντεβού με τον Εργένη όσο πίσω στη βίλα τα κορίτσια έβαζαν τη Φαίη στη θέση της με πρώτη από όλες την Ιζαμπέλα.

«Είσαι η πιο διπρόσωπη  και ψεύτικη και απορώ με αυτές που σε κάνουν παρέα» της είπε όλο νεύρα.

«Εσύ είσαι η πιο κακιά που έχω δει στη ζωή μου» απάντησε εκείνη αλλά η συμπαίκτριά της δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. «Εσύ είσαι ένα τίποτα και απορώ γιατί είσαι εδώ».

Περήφανη για τον ρόλο της κακιάς που έπαιξε νωρίτερα η Ιζαμπέλα είπε με σαρκασμό στο κιου ότι «δεν είναι καθόλου τυχαίο που η γιαγιά μου με έλεγε Σοράγια Μοντενέγκρο».

https://streamable.com/d8f2ll