The Bachelor: Το πρώτο μήνυμα της Νικόλ μετά τη νίκη στο ριάλιτι – Η απάντηση του Παναγιώτη
Reality TV

The Bachelor: Το πρώτο μήνυμα της Νικόλ μετά τη νίκη στο ριάλιτι – Η απάντηση του Παναγιώτη

The Bachelor: Το πρώτο μήνυμα της Νικόλ μετά τη νίκη στο ριάλιτι – Η απάντηση του Παναγιώτη

Τι έγραψε ο Εργένης και για τη Βίβιαν;

Την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου κατάφερε να κατακτήσει η Νικόλ και να λάβει την πολυπόθητο πρόταση και το δαχτυλίδι του πρώτου Έλληνα Εργένη. Το The Bachelor έριξε αυλαία χθες στη Μάνη, τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Παναγιώτης και το ζευγάρι ζει πια τον έρωτά του.

Η πρώτη ανάρτηση, μάλιστα, της Νικόλ μετά τη νίκη στο ριάλιτι και στην καρδιά του Παναγιώτη είναι γεγονός. Η νεαρή παίκτρια ανέβασε στο Instagram της μια σειρά από φωτογραφίες του τελικού και έστειλε το δικό της μήνυμα αγάπης στον σύντροφό της.

«Για πάντα θα μείνω αν ρωτάς. Ένα όμορφο ταξίδι ξεκινάει για εμάς τους δύο! Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα έναν άνθρωπο σαν τον Παναγιώτη με τόσο καθαρή ψυχή! Ευχαριστώ καρδιά μου για όλες τις στιγμές που μου χάρισες! Ανυπομονώ να ζήσουμε ακόμα περισσότερες μοναδικές στιγμές μαζί. Σου το είχα πει δεν θα έφευγα αν δεν φεύγαμε μαζί. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη όλων σας!», έγραψε η Νικόλ.

View this post on Instagram

A post shared by Nikoleta Tsompanidou 🧡👩🏼‍🦰 (@nikoleta_tsompanidou)

Με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να απαντά με ένα δικό του post στο Instagram: «Νικολετα μου ότι και να γράψω για εσένα είναι λίγο! Στα έχω πει όλα από κοντά αμέτρητες φορές! Είσαι ξεχωριστός άνθρωπος όπου η καλοσύνη σου ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια. Αυτό με κέρδισε σε εσένα! Μας εύχομαι ό,τι καλύτερο ! Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Ωστόσο, προηγήθηκε και ένα μήνυμα του Παναγιώτη στη Βίβιαν που έφθασε ως τον τελικό του The Bachelor: «Βίβιαν αυτή ίσως ήταν η ομορφότερη στιγμή μας. Θέλω να βάλεις τα δυνατά σου και να πραγματοποιήσεις όλους σου τους στόχους επαγγελματικούς και προσωπικούς! Για εμένα θα είσαι πάντα η ήρεμη δύναμη του The Bachelor».