The Bachelorette: Θετικός στον κορονοϊό Έλληνας παίκτης του αμερικανικού ριάλιτι
Reality TV

The Bachelorette: Θετικός στον κορονοϊό Έλληνας παίκτης του αμερικανικού ριάλιτι

The Bachelorette: Θετικός στον κορονοϊό Έλληνας παίκτης του αμερικανικού ριάλιτι

Η ανάρτηση του Peter Giannikopoulos

Πολύ ανατρεπτικά εξελίσσεται η 16η σεζόν του ριάλιτι Τhe Bachelorette που ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες στην Αμερική.

Η αρχική φετινή Bachelorette, Clare Crawley, εγκατέλειψε το ριάλιτι στα μέσα της σεζόν αφού ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα έναν από τους διαγωνιζόμενους, τον Dale Moss, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου.

Η νέα Bachelorette, Tayshia Adams – παλιά γνώριμη αυτού του είδους παιχνιδιών αφού συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στην 23η σεζόν του The Bachelor και στο Bachelor in Paradise- μπήκε στο παιχνίδι μόλις την περασμένη εβδομάδα αλλά φαίνεται ότι δεν μπήκε με το δεξί.

Ο λόγος; Ένας από τους υποψήφιους για να κατακτήσουν την καρδιά της βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Πρόκειται μάλιστα για Ελληνοαμερικανό, τον Peter Giannikopoulos, επιχειρηματία real estate από τη Βοστόνη, ο οποίος -όπως έγραψε- τράκαρε την ημέρα που του ανακοινώθηκε ότι έχει Covid.

«Οι τελευταίες 24 ώρες ήταν οι δυσκολότερες της ζωής μου. Χθες διαγνώστηκα θετικός στον Covid και μπήκα σε 14ημερη καραντίνα. Τα συναισθήματά μου είναι ανάμικτα κυρίως για το πώς έγινε αυτό. Φορούσα μάσκα, έπλενα και αποστείρωνα τακτικά τα χέρια μου αλλά και κρατούσα αποστάσεις στη δουλειά. Είναι ένα παράδειγμα του πόσο ευάλωτοι είμαστε. Δεν έφταναν αυτά τα νέα, καθώς οδηγούσα σπίτι από την κλινική αγχώθηκα, έχασα την προσοχή μου στην οδήγηση και το αυτοκίνητό μου εξετράπη της πορείας του χτυπώντας σε στύλο» έγραψε, περιγράφοντας πώς βγήκε από το αυτοκίνητο έχοντας μόνο μια γρατζουνιά στη μύτη.

Μάλιστα έγραψε ότι θα το παλέψει και ότι πρέπει όλοι να περάσουμε αυτήν την περιπέτεια ενωμένοι χωρίς φόβο.

Ο Giannikopoulos είναι ο πρώτος διαγωνιζόμενος που μπήκε στο σπίτι του Bachelorette στο επεισόδιο που μεταδόθηκε αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν η διάγνωσή του επηρεάζει την εξέλιξη του ριάλιτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PETER GIANNIKOPOULOS (@petergiannikopoulos) στις