Θέμης Κανέλλος: «Με έχουν διώξει οι γονείς από το σπίτι. Είναι πρόβλημα στα 15 να μην έχεις πού να μείνεις»
Reality TV

Θέμης Κανέλλος: «Με έχουν διώξει οι γονείς από το σπίτι. Είναι πρόβλημα στα 15 να μην έχεις πού να μείνεις»

Θέμης Κανέλλος: «Με έχουν διώξει οι γονείς από το σπίτι. Είναι πρόβλημα στα 15 να μην έχεις πού να μείνεις»

Τι είπε για την επικοινωνία με τη μητέρα του μετά το Big Brother

Καλεσμένος στην εκπομπή DOT ήταν ο Θέμης Κανέλλος, το μεσημέρι τις Κυριακής, δυο μέρες μετά την αυλαία του Big Brother. Ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι του ΣΚΑΪ μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη στιγμή που ανακάλυψε τη σεξουαλική του ταυτότητα και την επικοινωνία που είχε με τη μητέρα του μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι.

«Για εμένα κέρδισα όλους τους στόχους που είχα βάλει. Δεν μπήκα για τα χρήματα στο Big Brother γιατί ήξερα ότι δεν θα κερδίσω, γιατί είμαστε στην Ελλάδα. Ήθελα να φέρω το awareness και το κατάφερα», είπε αρχικά ο Θέμης Κανέλλος για τη συμμετοχή του στο Big Brother.

«Όταν ήμουν μικρός και κατάλαβα ότι είμαι gay, δεν μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή στο μυαλό μου είχα πως μου αρέσουν τα αγόρια, δεν μου φάνηκε περίεργο. Δεν είχα κάποιο ταμπού. Βρήκα μια εσωτερική δύναμη ότι ξέρεις κάτι θα είσαι μόνος σου, θα σε πολεμάνε οι γονείς σου, θα σε πολεμάνε ίσως οι και φίλοι σου και το εξωτερικό περιβάλλον αλλά εσύ θα είσαι καλά. Ταυτόχρονα φυσικά και με δυο χρόνια που πήγαινα στην ψυχολόγο μου, κατάφερα να είμαι καλά εγώ με τον εαυτό μου και να με βοηθήσει αυτό να το μεταδώσω και σε άλλους ανθρώπους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι.

«Δεν είναι καθόλου απλό πράγμα να μην έχεις την αποδοχή των γονιών σου. Στην αρχή είχα στεναχωρηθεί, έκλαιγα, πήγαινα στο σχολείο και δεν ήθελα να φύγω. Ήθελα να μείνω στο σχολείο γιατί εκεί ήμουν πιο αποδεκτός από ότι ήμουν στο σπίτι μου. Για κάποιους κόλαση ήταν το σχολείο, για μένα ήταν το ίδιο μου το σπίτι», εξομολογήθηκε.

Και συνέχισε: «Πήγα στον ψυχολόγο γιατί οι γονείς μου είχαν κάτι άλλο στο μυαλό τους, ότι το παιδί τους είναι μπερδεμένο. Με πήγαν εκεί για να με αλλάξουν. Είχα και μια μίνι κατάθλιψη».

«Με έχουν διώξει από το σπίτι μου. Μόνο στην καραντίνα είχα φύγει μόνος για να μείνω με μια σχέση που είχα. Παλαιότερα με έχουν διώξει από το σπίτι. Περπατούσα μόνος στον δρόμο, καθόμουν στα σκαλιά στην αποθήκη. Έμενα σε φίλους όποτε μπορούσα, στη γιαγιά μου και στον θείο μου. Γυρνούσα γιατί με έπαιρνε τηλέφωνο η μητέρα μου και έκλαιγε. Είναι πρόβλημα στα 15 να μην έχεις πού να μείνεις. Να μην είσαι στο σπίτι, να μην έχεις λεφτά να φας κι αυτό να γίνεται για μια εβδομάδα».

Παράλληλα, ο Θέμης Κανέλλος μίλησε για την κίνηση της μητέρας του να του τηλεφωνήσει κλαίγοντας αμέσως μετά την αποχώρηση του από το Big Brother. «Όταν βγήκα από το Big Brother μου τηλεφώνησε η μητέρα μου κλαίγοντας. Χάρηκε πολύ για τον χαρακτήρα που έδειξα στο σπίτι. Της είπα “αυτόν τον χαρακτήρα που είδες στο Big Brother τον έχω από τη μέρα που με γέννησες”. Με στενοχώρησε λίγο αυτό», αποκάλυψε ο Θέμης.

Τέλος, αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να γυρίσει στο σπίτι του και ότι θα κάνει νέα αρχή, αλλά θα τον ενισχύσει οικονομικά η μητέρα του.