Τίτος & Αριστέα – Fame Story: «Το κλικ έγινε όταν πήγαμε να διασκεδάσουμε στον Ρέμο»
Reality TV

Τίτος & Αριστέα – Fame Story: «Το κλικ έγινε όταν πήγαμε να διασκεδάσουμε στον Ρέμο»

Τίτος & Αριστέα – Fame Story: «Το κλικ έγινε όταν πήγαμε να διασκεδάσουμε στον Ρέμο»

To νεαρό ζευγάρι που προέκυψε από το μουσικό ριάλιτι μίλησε στο Breakfast @Star

Ο Τίτος και η Αριστέα, το ζευγάρι που προέκυψε στο Fame Story ήταν καλεσμένοι στο Breakfast @Star και μίλησαν για την εμπειρία τους και τη σχέση τους.

«Τέλεια εμπειρία. Κάνουμε βόλτες, προσπαθούμε να απολαύσουμε τα Χριστούγεννα. Θέλουμε να περάσουμε χρόνο μαζί. Πολύ απλά πράγματα. Μας αναγνωρίζει ο κόσμος, και τους δύο μαζί. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την αγάπη που δεχόμαστε. Δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ ότι θα έχει τέτοια απήχηση. Μας κάνουν “φτου, φτου” στον δρόμο. Αρέσει στον κόσμο αυτή η σχέση» είπαν αρχικά.

«Το κλικ με την Αριστέα έγινε μετά το ΝΟΧ όταν πήγαμε να διασκεδάσουμε στον Αντώνη Ρέμο, εκεί άρχισε. Πριν δεν είχα καταλάβει κάτι» είπε ο Τίτος.

«Ο Τίτο με στήριξε πολύ εκείνη τη μέρα, ήταν πολύ θερμός. Χορέψαμε, διασκεδάσαμε και είδαμε τον εαυτό μας στην κανονική ζωή και ήταν πολύ ωραίο» είπε η Αριστέα.

Όντως μετά την ασθένεια της Αριστέας απομακρυνθήκαμε» ανέφερε ο Τίτο που τόνισε ότι από το Fame Story βγήκαν πιο ώριμοι και σαν καλλιτέχνες και σαν προσωπικότητες» ανέφερε ο Τίτος.

«Προς το παρόν δεν θα μείνουμε μαζί» συμπλήρωσε.

«Η μαμά μου είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος, δεν μπορείτε να φανταστείτε το ποιόν της. Οι μαμάδες θέλουν να προστατέψουν τα παιδιά τους. Εκείνη με παρότρυνε να πάω στο Fame Story.

Το Fame Story ήταν ένα μεγάλο σχολείο και μας έμαθε πώς να διαχειριζόμαστε τα αρνητικά σχόλια, μας έμαθε πράγματα για τον εαυτό μας» είπε η Αριστέα.

Το γράμμα της Μέγκαν και η αντιζηλία

«Το γράμμα της Μέγκαν δεν το έχω δει. Το έμαθα μετά τον τελικό ότι μου έγραψε γράμμα» είπε ο Τίτος. για το περιβόητο γράμμα της Μέγκαν και είδε πλάνα του. «Δεν μιλήσαμε, απλά χαιρετηθήκαμε στον τελικό με τη Μέγκαν, ήμουν αφοσιωμένος στον τελικό». «Μπορεί να τη φούντωσε το θέμα με την Αριστέα. Είχαμε όμως πολύ καλή σχέση, προσπαθούσα πολλές φορές να την ανεβάσω, ίσως το παρεξήγησε. Δεν έχουμε μιλήσει όμως» συμπλήρωσε.

«Εκ μέρους μου δεν υπήρχε το συναίσθημα της αντιζηλίας με τη Μέγκαν, από την αρχή τη συμπαθούσα, αλλά ένιωσα μια εχθρικότητα προς το πρόσωπό μου που δεν μπορούσα να εξηγήσω. Έχω συγχωρέσει κάποιες συμπεριφορές» είπε η Αριστέα.