Top Chef: Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Βενιέρης – Τι συνέβη;
Reality TV

Top Chef: Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Βενιέρης – Τι συνέβη;

Top Chef: Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Βενιέρης – Τι συνέβη;

Ο Χρήστος μπέρδεψε τα λόγια του και προκάλεσε νεύρα στον σεφ

Μπροστά από τους τρεις κριτές του Top Chef βρέθηκε ο Χρήστος, ο οποίος κλήθηκε να παρουσιάσει το πιάτο του πριν εκείνοι το δοκιμάσουν.

Ο παίκτης, εμφανώς αγχωμένος και κατακόκκινος, προσπάθησε να εξηγήσει στους τρεις σεφ τι περιλάμβανε η δημιουργία του, ωστόσο έχασε τα λόγια του με αποτέλεσμα κάποια από τα υλικά να μην τα πει σωστά.

Το γεγονός αυτό εκνεύρισε τον Γιώργο Βενιέρη ο οποίος του είπε: «Είμαι δυσαρεστημένος μαζί σου γιατί έχεις ένα ύφος που δεν μου αρέσει γιατί ενώ μαγειρεύεις καλά, τώρα τελευταία μπαίνεις λίγο αδιάφορα απέναντί μας. Όταν παρουσιάζεις το πιάτο απέναντί μας πρέπει να ξέρεις τι θα φάνε οι τρεις σεφ από το πιάτο σου. Πρέπει να ξέρεις τι έχει το πιάτο που παρουσιάζεις, εγώ μπορεί να είμαι αλλεργικός σε κάτι. Εσύ μπορεί να με σκοτώσεις. Όσο σοβαρό είναι το μαγείρεμα που κάνεις, τόσο σοβαρή πρέπει να είναι και η παρουσίαση που μας δίνεις. Γενικά ο σεφ είναι υπεύθυνος γι αυτά που βάζει στο πιάτο. Σήμερα το πιάτο σου είναι αντάξιο ενός καλού εστιατορίου».

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Τέσσερις ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι έπρεπε να μαγειρέψουν με κύριο συστατικό τον κρόκο Κοζάνης.

Η δοκιμασία ήταν άκρως απαιτητική με τους τρεις κριτές, Γιώργο Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκης και Αστέριο Κουστούδη, να αποφασίζουν ότι εκτός παιχνιδιού θα μείνει ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ο οποίος και αποχώρησε.