Top Chef: Το μεγάλο φάουλ στην ομαδική δοκιμασία – Ποια ομάδα βγήκε στον τάκο;
Reality TV

Top Chef: Το μεγάλο φάουλ στην ομαδική δοκιμασία – Ποια ομάδα βγήκε στον τάκο;

Top Chef: Το μεγάλο φάουλ στην ομαδική δοκιμασία – Ποια ομάδα βγήκε στον τάκο;

Ασυγχώρητο το λάθος και για τους τουιτεράδες...

Πιάτα για απαιτητικούς ουρανίσκους κλήθηκαν να ετοιμάσουν απόψε οι παίκτες στο Top Chef.

Η 6χρονη Ράνια και ο 9χρονος Κωνσταντίνος θα ήταν κριτές των προσπαθειών τους και μαζί με τις βαθμολογίες του Αστέριου Κουστούδη του Γκίκα Ξενάκης και του Γιώργου Βενιέρη θα προέκυπτε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τα βασικά υλικά ήταν μία πρόκληση μιας και σκοπός ήταν οι εντυπώσεις των παιδιών.

Με συκώτι, φακές και ψάρι οι επίδοξοι σεφ ρίχτηκαν στην μαγειρική αρένα στοχεύοντας σε νόστιμα πιάτα που θα ξετρελάνουν τους καλεσμένους της βραδιάς.

Η ομάδα της Μαρίνας άφησε καλές εντυπώσεις στα παιδιά αλλά δυστυχώς κέρδισαν και έναν «εξάψαλμο» από τον Γιώργο Βενιέρη και τον Γκίκα Ξενάκη για το φάουλ που παρατήρησαν στην προετοιμασία.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες έπιαναν με γυμνά χέρια τα υλικά, κάτι που σχολιάστηκε ως εξαιρετικά «άβολο» καθώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μία λαδόκολλα, μία τσιμπίδα ή έστω γάντια.

Κάτι τέτοιο δεν πέρασε απαρατήρητο από το Twitter…

https://streamable.com/qf2u0x

Τα καλύτερα και τα χειρότερα πιάτα

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα και το πόρισμα ανακοινώθηκε στη συνέχεια στους διαγωνιζόμενους. Τα καλύτερα πιάτα ανήκαν στην ομάδα του Νικόλα που καταχάρηκαν τη νίκη τους.

Οι επιδόσεις που δεν έπεισαν τους κριτές ήρθαν από την ομάδα της Ειρήνης που βγήκε και στον τάκο για τη δοκιμασία αποχώρησης.

https://streamable.com/8pty2c