Τριαντάφυλλος: Αυτό θα είναι τελικά το επόμενο επαγγελματικό του βήμα
Reality TV

Τριαντάφυλλος: Αυτό θα είναι τελικά το επόμενο επαγγελματικό του βήμα

Τριαντάφυλλος: Αυτό θα είναι τελικά το επόμενο επαγγελματικό του βήμα

Τι είπε στην κάμερα του «Ευτυχείτε»

Πολλά ακούστηκαν τα τελευταία 24ώρα για τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις του Τριαντάφυλλου μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor. Ο γνωστός καλλιτέχνης δέχθηκε πολλές προτάσεις και όπως αποκάλυψε και στη συνέντευξη στο Love It, το απόγευμα της Δευτέρας θα έβαζε την τελική υπογραφή του.

Όπως κι έγινε φυσικά, με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους να περιμένουν τις ανακοινώσεις του. Όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε», ο Τριαντάφυλλος έβαλε τη μεγάλη υπογραφή. Η συνεργασία θα είναι με τον Γιάννη Τσακουμάκο θα βρεθεί ή στο Estate ή στο Κέντρο Αθηνών.

«Από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη θα είμαι ή στο Estate ή στο Κέντρο Αθηνών. Δεν ξέρω με ποιους θα συνεργαστώ. Ωραίο θα ήταν να συνεργαστώ με τον Γιώργο Λιβάνη. Θα έρχεται και ο Σάκης με τη Μαριαλένα εκεί να μας δουν», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Και ανέφερε πως θα τον δούμε και στα Mad VMA, όπου θα τραγουδήσει μια νέα version το «Σπάω τα ρολόγια» με τους Alcatrash.

Όσο για την επιστροφή στην Ελλάδα, μετά από σχεδόν μισό χρόνο διαμονής στην παραλία του Αγίου Δομίνικου είπε: «Νομίζω ότι θα είμαι ακόμη στη Ζούγκλα. Το βράδυ ξυπνάω δίπλα στη γυναίκα μου και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ο γιος μου είναι συνέχεια μαζί μου».

https://streamable.com/2702rk