TV Queen: Τι θα δούμε απόψε (12/5); Δελτία ειδήσεων, τηλεπαιχνίδια και η πρώτη αποχώρηση στο 2ο live!
Reality TV

TV Queen: Τι θα δούμε απόψε (12/5); Δελτία ειδήσεων, τηλεπαιχνίδια και η πρώτη αποχώρηση στο 2ο live!

TV Queen: Τι θα δούμε απόψε (12/5); Δελτία ειδήσεων, τηλεπαιχνίδια και η πρώτη αποχώρηση στο 2ο live!

Οι επίδοξες παρουσιάστριες είναι έτοιμες να παρουσιάσουν τα πρώτα projects που τους ανατέθηκαν

To TV Queen έρχεται live αυτή την Κυριακή στις 21.00 στο OPEN από το νέο του πλατό, με πολλή λάμψη και θέαμα, αλλά και με την πρώτη αποχώρηση μετά από ψηφοφορία του κοινού.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, θα μας καλωσορίσει από το κεντρικό πλέον πλατό του TV Queen, στο Γαλάτσι σε ένα live στο οποίο οι 16 διαγωνιζόμενες θα διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις την παραμονή τους στη σχολή.

Η μεγάλη στιγμή για τις κοπέλες έφτασε. Όλη την εβδομάδα δούλεψαν πάνω σε συγκεκριμένα projects που τους έχουν ανατεθεί, με τις πολύτιμες συμβουλές των καθηγητών τους και του Διευθυντή, Ανδρέα Μικρούτσικου.

Κάποιες θα τις δούμε σε δελτίο ειδήσεων, άλλες σε τηλεπαιχνίδι, σε συνεντεύξεις, σε μαγκαζίνο, ενώ υπάρχουν κι εκείνες που πρέπει να συνεργαστούν και να παρουσιάσουν από κοινού το θέμα τους.

Την Κυριακή στο live θα πρέπει όλες να δείξουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους, στοχεύοντας να εντυπωσιάσουν όχι μόνο την κριτική επιτροπή, αλλά και το κοινό, αφού αυτό θα αποφασίσει τελικά ποια θα αποχωρήσει.

Το συμβούλιο των καθηγητών, με την Έλενα Χριστοπούλου, τον Τάσο Τρύφωνος, τον Παντελή Τουτουντζή και την Κατερίνα Γκαγκάκη, έχει ήδη προτείνει δύο υποψήφιες προς αποχώρηση.

Οι διαγωνιζόμενες μετά από ψηφοφορία, θα υποδείξουν και την τρίτη υποψήφια. Το κοινό όμως θα είναι ο τελικός κριτής, αφού μετά την ψήφο του στο live της Κυριακής μία διαγωνιζόμενη θα αποχωρήσει από τη Σχολή!

Το ταξίδι για τις επίδοξες τηλεοπτικές σταρ έχει ήδη ξεκινήσει. Μένει να φανεί ποια έχει ό,τι χρειάζεται για να φτάσει ως το τέλος και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα!

Διαβάστε επίσης

TV Queen: Τι συζήτησαν οι κριτές λίγο πριν από το 2ο live; «Συμφωνήσαμε ότι διαφωνήσαμε»