TV Queen: Ανδρέας Μικρούτσικος και Ιωάννα Μαλέσκου μαζί, λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα
Reality TV

TV Queen: Ανδρέας Μικρούτσικος και Ιωάννα Μαλέσκου μαζί, λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα

TV Queen: Ανδρέας Μικρούτσικος και Ιωάννα Μαλέσκου μαζί, λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα

Ο επικός διάλογός του

Πρεμιέρα απόψε 28/4 στις 21:00 στο OPEN για το TV Queen, το νέο λαμπερό talent show που έρχεται για να αναδείξει την επόμενη star της ελληνικής τηλεόρασης!

Η Ιωάννα Μαλέσκου, απόψε το βράδυ μας καλωσορίζει στην εντυπωσιακή Σχολή του TV Queen και το πρώτο live θα ξεκινήσει με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις!

Ο διευθυντής της Σχολής, Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά και καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου, θα είναι εκεί για να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να δώσουν στις διαγωνιζόμενες όλα τα εφόδια και την υποστήριξη που θα χρειαστούν, προκειμένου να προχωρήσουν στα επόμενα βήματά τους με σταθερότητα και επιτυχία.

Οι καθηγητές Έλενα Χριστοπούλου, Τάσος Τρύφωνος, Παντελής Τουτουντζής και η σύμβουλος της Σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη, με την πολύχρονη εμπειρία τους αναλαμβάνουν έναν ιδιαίτερο ρόλο γεμάτο προκλήσεις.

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Ιωάννα Μαλέσκου εμφανίστηκαν μαζί στα social media και έδωσαν ραντεβού για τις 9 το βράδυ στο OPEN!

«Μη με πιάνεις, μη με πιάνεις, μακριά τα χέρια σου!», της είπε «αυστηρά» ο Ανδρέας Μικρούτσικος κι εκείνος τον ρώτησε τι του έκανε.

«Εσύ δεν είσαι αυτή που βγήκες στην τηλεόραση και με έβριζες;» τη ρώτησε κι εκείνη απάντησε: «Αυτά δεν ισχύουν που λες. Δεν έχω πει μέχρι στιγμής κακή κουβέντα. Έλα πες μου τι θα κάνουμε σήμερα;».

«Είμαι OPEN σε κάθε πρόταση», της είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

View this post on Instagram

A post shared by TV Queen (@tvqueengr)

Διαβάστε ακόμα

Tv Queen: Έρχεται ολοταχώς με… ανατροπή στην πρεμιέρα!