TV Queen: Η Νο.1 life coach του Tik Tok εισέβαλε στη σχολή – Το πρώτο μάθημα της Κατερίνας Σαλακά ενθουσίασε τις διαγωνιζόμενες
Reality TV

TV Queen: Η Νο.1 life coach του Tik Tok εισέβαλε στη σχολή – Το πρώτο μάθημα της Κατερίνας Σαλακά ενθουσίασε τις διαγωνιζόμενες

TV Queen: Η Νο.1 life coach του Tik Tok εισέβαλε στη σχολή – Το πρώτο μάθημα της Κατερίνας Σαλακά ενθουσίασε τις διαγωνιζόμενες

Κύμα γέλιου στην αίθουσα διδασκαλίας

Έκρηξη θετικής ενέργειας σάρωσε τη σχολή του TV Queen χάρη στη μία και μοναδική Κατερίνα Σαλακά.

Η γνωστή life coach και NLP trainer εισέβαλε στην αίθουσα διδασκαλίες συστήθηκε στα κορίτσια και εξήγησε το περιεχόμενο του μαθήματός της.

Αυτό που θα τις διδάξει είναι να αναδείξουν τη χαρισματική τους προσωπικότητα και να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Μέσα από διαλογισμό και διαδραστικές ασκήσεις σκοπός είναι να αγκαλιάσουν τη θετικότητα και να ομορφύνουν τη ζωή τους.

Στο πρώτο μάθημα προέτρεψε τα κορίτσια να γελάσουν δυνατά ώστε να ανοίξουν την ενέργειά τους. Πρόκειται για μία τεχνική που βασίζεται στις νευροεπιστήμες και βοηθά στο να μηδενίσει κανείς το άγχος του.

Ποια είναι η Κατερίνα Σαλακά

Η Κατερίνα Σαλακά είναι μία καταξιωμένη επαγγελματίας στον χώρο της και τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε είδωλο του Tik Tok μέσα από το περιεχόμενο που μοιράζεται.

Είναι πιστοποιημένη NLP practitioner Basic NLP Master Practitioner και NLP Trainer (American University of NLP).

Τα πρώτα της χρόνια εκπαιδεύτηκε στο Tokyo στο Nippon Kokusai Kanko Kaihatsu Center (Japan National Center for Tourism Development) και πήρε μέρος στο έργο της τουριστικής ανάπτυξης του Βιετνάμ και του Λάος.

Είναι πτυχιούχος της σχολής ξεναγών της Ελλάδος με προσανατολισμό στην Αρχαιολογία και την Ιστορία, ένω διατηρεί ακόμα την εθνική άδεια.

Μιλά άπταιστα Ελληνικά, Αγγλικά και Ιαπωνικά. Έχει επίσης καλή γνώση των Γερμανικών.

Για πάνω από μια δεκαετία ερεύνησε και μελέτησε πως λειτουργεί ο εγκέφαλος, συμμετείχε σε σεμινάρια σε όλο τον κόσμο, παρακολούθησε εξαιρετικούς coaches και μέντορες και βοήθησε πολλούς ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους και να ξεκινήσουν ένα νέο τρόπο ζωής βασισμένο στην αυτοπεποίθηση και μια νοοτροπία ευημερίας.

@katerinasalaka Εισαι πανεμορφη και κάθε μερα και πιο όμορφη!!! #katerinasalaka #trending #selfconfidence #happiness #foryoupageofficiall #selfimprovement #motivation #woman #abundancemindset #coachingonline #happinesss #nlp #selfconfidencebooster #fypシ #ant1 ♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Διαβάστε επίσης

TV Queen – Twitter: «Καλέ, ούτε μισή μέρα δεν έχεις μέσα, τι άρχισες την κλαούνα;»