TV Queen: Όλο το ρεπορτάζ – Η πρεμιέρα, οι coaches, το μεγάλο έπαθλο και η συνεργασία Μαλέσκου – Μικρούτσικου
Reality TV

TV Queen: Όλο το ρεπορτάζ – Η πρεμιέρα, οι coaches, το μεγάλο έπαθλο και η συνεργασία Μαλέσκου – Μικρούτσικου

TV Queen: Όλο το ρεπορτάζ – Η πρεμιέρα, οι coaches, το μεγάλο έπαθλο και η συνεργασία Μαλέσκου – Μικρούτσικου

Τα ονόματα που ακούγονται αλλά και η διάρκεια του ριάλιτι

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον αέρα το ριάλιτι TV Queen με το τρέιλερ να παίζει ήδη δυνατά και να σχολιάζεται ενώ τα ονόματα δίνουν και παίρνουν για το ποιοι θα είναι καθηγητές στην τηλεοπτική σχολή που στήνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ήδη η πρώτη τους συνάντηση όπως αποκάλυψε το Πρωινό Σουσού έχει πραγματοποιηθεί, κράτησε πολύ και το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό.

«Αισθάνομαι ηρεμία και ασφάλεια, είναι σπουδαίο να συναντάς ανθρώπους που έχεις να μάθεις από αυτούς. Τον Ανδρέα Μικρούτσικο τον εκτιμώ και τον σέβομαι για τη διαδρομή του, την εμπειρία του, τα χρόνια του, τον έχω πολύ ψηλά. Αγαπάω να τον ακούω να μιλάει. Η παρουσία του ήταν ένας βασικός λόγος για να πω “ναι”» δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ! καθώς και ότι ξαναγεννήθηκε, και αισθάνεται «πεταλούδα στην τοποθεσία Barking Well»!

TV Queen: Αυτό είναι το έπαθλο του ριάλιτι

To ριάλιτι του Οpen που φιλοδοξεί να αναδείξει την επόμενη Ελληνίδα παρουσιάστρια αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλίου στην prime time του καναλιού. Μάλιστα υπάρχει η πληροφορία ότι θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

Με τη βοήθεια διακεκριμένων επαγγελματιών από τον χώρο των media, οι συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τα εφόδια για να ξεκινήσουν μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στην τηλεόραση. Αρκεί να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να εξελιχθούν και να διεκδικήσουν τον τίτλο της TV Queen.

Το μεγάλο έπαθλο που θα διεκδικήσουν είναι ένα συμβόλαιο ως παρουσιάστρια για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Δρακάκης, Μπογδάνος, Τούνη: Η ονοματολογία για το TV Queen

Η Super Κατερίνα φιλοξένησε ρεπορτάζ αναφορικά με τα ονόματα καθηγητών και coaches όπως και guests που αναμένεται να περάσουν από το ριάλιτι για να… επιμορφώσουν τις υποψήφιες παρουσιάστριες.

Όπως αναφέρθηκε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα αναθέτει τις αποστολές των κοριτσιών όπως τα «πεσίματα» ή συνεντεύξεις.

Έτσι, στους coaches ακούγεται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για το κομμάτι της ενημέρωσης, η σιδηρά κυρία της Επικοινωνίας, Κατερίνα Γκαγκάκη, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Παντελής Τουτουντζής.

Στους ανθρώπους που έχουν δεχτεί πρόταση για ένα πέρασμα είναι η Ιωάννα Τούνη ενώ υπάρχει περίπτωση να δούμε και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Έλλη Στάη και Νανά Παλαιτσάκη συζητούν για το guest τους ενώ και δύο τηλεκριτικοί και στέλεχος της τηλεόρασης έχουν δεχτεί πρόταση.

Το όνομα πάντως που ακούστηκε στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ για το ριάλιτι ήταν και του Θοδωρή Δρακάκη που εδώ και πολλά χρόνια έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση.