TV Queen: Πόνεσε ο… Μπαμπινιώτης με τα Ελληνικά της Τριανταφυλλιάς – «Κάθε πρόταση και δέκα λάθη»
Reality TV

TV Queen: Πόνεσε ο… Μπαμπινιώτης με τα Ελληνικά της Τριανταφυλλιάς – «Κάθε πρόταση και δέκα λάθη»

TV Queen: Πόνεσε ο… Μπαμπινιώτης με τα Ελληνικά της Τριανταφυλλιάς – «Κάθε πρόταση και δέκα λάθη»

Αδύναμη η προσπάθειά της στην κοινωνική εκπομπή

Σκληρά προσπάθησαν τα κορίτσια του ΤV Queen για να φέρουν εις πέρας τα tasks που τους ανατέθηκαν και έβαλαν τα δυνατά τους για να το καταφέρουν.

Η Αναστασία παρουσίασε ταξιδιωτική εκπομπή και άρεσε ιδιαίτερα στους κριτές.

«Ήταν ιδιαίτερη καλή. Έχει την εντύπωση ότι είμαι αυστηρός μαζί της. Λίγο μια δυο φορές μου θύμισες… Είχες σκονάκι στο χέρι., Είχες ενέργεια, σου πήγαινε όλο αυτό».

«Είχε νάζι φυσικό, οικειότητα, είχες ροή, φρεσκάδα και ήσουν πολύ δροσερή. Αυτό όταν βλέπω ένα καλοκαιρινό ρεπορτάζ είναι τα ζητούμενα που θέλω να δω. Μου άγγιξες σημεία TikToker αλλά μίλησες πολύ ωραία, με κέρδισες» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Την καμαρώνω, μου αρέσει πάρα πολύ» πρόσθεσε ενθουσιασμένη η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Τηλεπαιχνίδι με… τηλεφωνικές γραμμές ήταν η αποστολή που δόθηκε στην Καλομοίρα και χάρη στο κέφι και το μπρίο της θριάμβευσε!

«Πολύ ευχάριστη, πολύ όμορφη. Μια παρατήρηση ήταν ότι στην παγίδα που σου έβγαλαν υπήρχαν στιγμές και αν υπήρχε χρέωση θα τον είχες καταστρέψει».

«Καλομοιράκι μου, ήταν αρκετά παιδικό, ήταν σαν μία φάρσα με έναν φίλο σου. Δεν είχες τα αντανακλαστικά μιας παρουσιάστριας ενός τηλεπαιχνιδιού. Είχες παύσεις, δεν αντέδρασες σε πολλά εξ αυτών, όμως ήσουν καλύτερη από την προηγούμενη φορά» σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου.

Κοινωνική εκπομπή είχε ο μπαξές για την Τριανταφυλλιά και την Ίριδα να καταπιάνονται με το χάσμα των γενεών και την επίδραση της τραπ μουσικής.

Οι επιδόσεις τους δεν ήταν οι καλύτερες με χαρακτηριστικό το σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου που αποκάλεσε την προσπάθειά τους «παιδαριώδη».

Το X από την άλλη στάθηκε στα… «μαργαριτάρια» που πέταξε η Τριανταφυλλιά σωρηδόν και αδιαλλείπτως.

Διαβάστε επίσης

TV Queen: Ανατροπή – φωτιά και… γερή κατσάδα στην Τριανταφυλλιά! «Τώρα θα θυμώσω, ήταν ανάγωγο!»