Τζέιμς Καφετζής: «Ο Παππάς πήρε μέχρι την Acun Medya να δώσει εναλλακτική για να μπω στο παιχνίδι»
Reality TV

Τζέιμς Καφετζής: «Ο Παππάς πήρε μέχρι την Acun Medya να δώσει εναλλακτική για να μπω στο παιχνίδι»

Τζέιμς Καφετζής: «Ο Παππάς πήρε μέχρι την Acun Medya να δώσει εναλλακτική για να μπω στο παιχνίδι»

Ο Τζέιμς Καφετζής έκανε... χαμό μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και τους λόγους που δεν μπορεί να πάει τώρα στο Survivor

Ο Τζέιμς Καφετζής έκανε χαμό με όσα είπε στο Fay’s Time ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δε θα μπει τώρα τουλάχιστον στο Survivor αλλά και το τηλεφώνημα του Αλέξη Παππά μετά την είδηση.

«Με την παραγωγή τα είχαμε βρει σε όλα, όλες οι συζητήσεις ξεκίνησαν τελευταία στιγμή γύρω στις 20 Δεκέμβρη. Εν τέλη τα είχαμε βρει και με το οικονομικό και με την αγωγή που μου είχε γίνει. Αλλά τελευταία στιγμή καταλάβαμε ότι λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο.

Με στείλανε να κάνω τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και είχα κάποιες τιμές υψηλές στις αιματολογικές, τις τρανσαμινάσες, γιατί έπαιρνα αντιβίωση τα Χριστούγεννα για αμυγδαλίτιδα. Ο γιατρός δεν ήθελε να το πάρει πάνω του και δεν υπέγραφε για να μου δώσει το οκ. Με ρώτησαν αν ήθελα να πάω με δική μου ευθύνη αλλά η παθολόγος μου, μου είπε ότι μπορεί να είναι κάτι κληρονομικό και η αφαγία δεν θα με βοηθούσε. Μου είπε να περιμένω και βλέπουμε…».

«Αν πάνε όλα καλά, δεν μπορώ σε δεκαπέντε μέρες να πάω γιατί πετάω για Τόκιο. Προτού συζητήσω με την παραγωγή εγώ είχα ήδη κανονίσει να πάω στην καλύτερη σχολή για sushi master στο Τόκιο. Όποτε αν πάω τελικά στο Survivor θα πάω και θα τους φτιάχνω sashimi στην παραλία και τέτοια…».

«Εγώ γυρνάω 10 Φλεβάρη οπότε θα δούμε αν μπω στο Survivor… Είναι πολύ ωραία ημερομηνία για να πάω, έχουν φύγει και οι βροχές από εκεί. Προς το παρόν κοιτάω το Τόκιο και θα δούμε, δεν το αποκλείω».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

«Αυτός που στεναχωρήθηκε πιο πολύ είναι ο Παππάς»

Επίσης μίλησε για το τηλεφώνημα του Αλέξη Παππά:

«Αυτός που στεναχωρήθηκε πιο πολύ από όλους που δεν θα μπω στο Survivor ήταν ο Αλέξης Παππάς. Με πήρε τηλέφωνο, δεν είμαστε φίλοι όμως. Τότε το 2021 ήταν η νέμεσις μου, για τρεις μήνες τσακωνόμασταν μόνο εμείς. Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ από τότε, έχουμε τσακωθεί μια φορά σε ένα πάνελ τηλεφωνικώς.

Με πήρε όμως τηλέφωνο όταν το έμαθε, και όχι μόνο εμένα. Μέχρι και την Acun Medya πήρε τηλέφωνο για να δώσει εναλλακτική τι να κάνουμε. Πρότεινε να πετάξω μαζί τους Άγιο Δομίνικο να μπω στο πρώτο επεισόδιο και μετά να με στείλουν στο ξενοδοχείο να κάνω διακοπές μέχρι να βγουν οι εξετάσεις μου αν είμαι καλά για να μπω. Δεν μου κάνει εντύπωση γιατί πιστεύω ότι το σενάριο στην αρχή θα ήταν να δει ο κόσμος πως θα αντιμετωπιστώ εγώ με τον Παππά στην σχέση μας. Μου είπε ”ρε ‘σύ αν δεν έρθεις εσύ, χάνω τον πρωταγωνιστικό ρόλο”.

Τα δεδομένα βέβαια έχουν αλλάξει και το παιχνίδι είναι στρατηγικό και σκεφτόμουν πως θα το παίξω τώρα εγώ με τον Παππά. Είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ίσως κάνουμε μια εκεχειρία για να πετάξουμε τους άλλους έξω, εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Ακριβώς το ίδιο μου είπε ότι είχε στο μυαλό του και αυτός. Δεν με φόβισαν οι νέοι κανόνες αλλά θα με βόλευε η ψηφοφορία από τον κόσμο».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Μετά τις δηλώσεις του, το twitter τον εκθίασε και από τις πρώτες αναρτήσεις φάνηκε ότι θα λείψει η παρουσία του στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Δείτε τις κορυφαίες αναρτήσεις: