Βασίλης Καρράς: Βγήκε τηλεφωνικά στο live του Fame Story – «Είμαι εδώ!»
Reality TV

Βασίλης Καρράς: Βγήκε τηλεφωνικά στο live του Fame Story – «Είμαι εδώ!»

Βασίλης Καρράς: Βγήκε τηλεφωνικά στο live του Fame Story – «Είμαι εδώ!»

Ο τραγουδιστής βγήκε στον αέρα του Live του Νίκου Κοκλώνη μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Πολύς λόγος για την υγεία του Βασίλη Καρρά έγινε τις τελευταίες ημέρες, με τις πληροφορίες από τη μία να τον θέλουν να παλεύει στο νοσοκομείο για τη ζωή του και από την άλλη ότι είναι καλά και ότι έχει πάρει εξιτήριo, καθώς η υγεία του πήγαινε καλύτερα.

Ο Βασίλης Καρράς, ο άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού, το βράδυ της Παρασκευής 13/10, βγήκε τηλεφωνικά στον «αέρα» του Fame Story και μίλησε με τον αγαπημένο του φίλο, Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος τον έχει φιλοξενήσει πολλές φορές σε σόου του!

Ο παρουσιαστής μάλιστα, μη μπορώντας να κρατηθεί από την χαρά του που θα άκουγε στον αέρα τον αγαπημένο του φίλο, άφησε μερικά υπονοούμενα, σιγοτραγουδόντας κάποια από τα κομμάτια του τραγουδιστή.

«Καλησπέρα σε όλο το ακρωατήριο. Στους φίλους μου εκεί. Σε ευχαριστώ για τη φιλοξενία και όλο τον ελληνικό λαό και το σινάφι, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τι ομορφιά είναι αυτή», είπε ο τραγουδιστής.

«Είμαι δίπλα σου , όπως κι εσύ», τόνισε ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος βγάζει νέο τραγούδι την επόμενη εβδομάδα και θα το παρουσιάσει στο Fame Story.

«Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε» δήλωσε.

«Σε αγαπάμε πάρα πολύ, νιώθω ότι είσαι ξανά ο Βασίλης όπως τον ξέρουμε και σε νιώθουμε. Σε αγαπάω πολύ», είπε ο Ρέμος και του απάντησε: «Πιτσιρίκο, είμαι εδώ!».

«Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ. Καλησπέρα και καλή βρδιά», έκλεισε λέγοντας ο Βασίλης Καρράς.

Διαβάστε ακόμα

Fame Story: Τα «πάνω – κάτω» στο 3ο live! Η μεγάλη ανατροπή και η άφιξη Θεοφάνους