Βολικάκης για Survivor: «Το παιχνίδι ξεκίνησε από το αεροπλάνο, μεγάλο φάουλ που μπήκαν οι τρεις παλιοί, λάθος που πήγα»
Reality TV

Βολικάκης για Survivor: «Το παιχνίδι ξεκίνησε από το αεροπλάνο, μεγάλο φάουλ που μπήκαν οι τρεις παλιοί, λάθος που πήγα»

Βολικάκης για Survivor: «Το παιχνίδι ξεκίνησε από το αεροπλάνο, μεγάλο φάουλ που μπήκαν οι τρεις παλιοί, λάθος που πήγα»

Ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι τα είπε έξω από τα δόντια

Καταγγελτικός ήταν και πάλι ο Χρήστος Βολικάκης που μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor μίλησε και στο Fay’s time μετά το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι.

«Τρεις μέρες παρακαλάω να φύγω από το παιχνίδι γιατί δεν άντεχα άλλο. Ναι, μπήκα για τα λεφτά αλλά είναι μέχρι ένα σημείο. Δεν ήθελα ούτε να αλλάξει ο εαυτός μου, ό,τι έλεγα off camera έλεγα και on.

H Mαρία εκτίθεται μόνη της. Προσπάθησα να προστατέψω τον Σάββα, έχει επηρεαστεί ξεκάθαρα. Το θέμα είναι ότι έπαθα το μεγαλύτερο σοκ. Οι τρεις παλιοί παίκτες ήταν μεγάλο φάουλ που μπήκαν. Εγώ ήθελα να βιώσω το παιχνίδι γι’ αυτό είπα ότι ήθελα να είμαι στους Μπλε. Οι Κόκκινοι ακολουθούν τους τρεις αρχηγούς.

Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει από το αεροπλάνο.

Ειδικά την Ασημίνα την πρώτη εβδομάδα την είχα πάρα πολύ ψηλά. Είχαμε πει και προσωπικά θέματα. Έκανε ένα παράπονο ότι κάνει τα πάντα και κανείς δεν την έχει υποστηρίξει δημόσια. Και βγήκα εγώ, έπεσα στην παγίδα.

Από αυτό το πράγμα θα εξαιρέσω την Όλγα, τον Νίκο, την Κρίστυ. Μπορώ να τα συγχωρέσω αυτά τα παιδιά.

Τις πρώτες εβδομάδες δεν ήθελα να φαίνομαι πουθενά, δεν ήθελα να μπω στο ριάλιτι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε από τον Αλέξη Παππά όταν κατάλαβε ότι ψηφίζεται συνεχώς. Όλοι ξέρανε τι θα πω αλλά κανείς δεν μίλησε.  Μου έλεγαν ότι ό,τι και να πω δεν θα το παίξει η παραγωγή».

«Με το που μπήκαν οι νέοι παίκτες πολλοί παλιοί τους πλεύρισαν για να μάθουν πράγματα και άλλαξε το παιχνίδι. Πολλοί μάθανε πράγματα και είδα αλλαγή στη συμπεριφορά. Παιδιά απ’ έξω μετέφεραν πράγματα ψέματα.

Θέλω να πω ευχαριστώ στην παραγωγή, είχαμε μια άψογη συνεργασία.

Δεν έπρεπε να μπουν παλιοί παίκτες, έγινε πολύ νωρίς μπαμ.

Ο Ντάνιελ είναι ο μπροστάρης, τον βάζουν να τα λέει.

Ήμουν τραυματίας, οι Μπλε κάθε μέρα με ρωτούσαν πώς είμαι. Θα πήγαινα στους Μπλε, κακώς δεν πήγα από την αρχή. Ο Παππάς ερχόταν στην τουαλέτα μαζί μου για να μάθει αν τον ψήφισα. Με ξεχάσανε στη βάρκα και με κατέβασαν οι οπερατέρ.

Μετά ήρθε ο Παππάς και ως πιο ψηλός με κατέβασε.

Η Δαλάκα και η Ασημίνα βράζουν η μία για την άλλη» είπε ακόμα.

«Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον Τριαντάφυλλο, είναι φίλος του Παππά.

Η Ασημίνα το παίζει υπεραθλήτρια. Αν ήταν να καθόταν στον στίβο να φέρεις επιτυχίες. Υπάρχουν πολλά κοριτσάκια που δεν θα βγάλουν λεφτά, τις στηρίζουν οι οικογένειές τους και όταν τελειώσει ο πρωταθλητισμός θα μείνουν άνεργα.

Ήταν λάθος που μπήκα στο παιχνίδι, θα μπορούσα πολύ εύκολα να χαλάσω την εικόνα μου. Είχα πέσει ήδη στην παγίδα. Γι’ αυτό έφυγα. Να παίξω το παιχνίδι αλλά με καινούργιους ανθρώπους» είπε μεταξύ άλλων.