Ξέσπασε σε κλάματα η Ραμόνα: Η απώλεια της μητέρας της και ο ανύπαρκτος πατέρας
Reality TV

Ξέσπασε σε κλάματα η Ραμόνα: Η απώλεια της μητέρας της και ο ανύπαρκτος πατέρας

Ξέσπασε σε κλάματα η Ραμόνα: Η απώλεια της μητέρας της και ο ανύπαρκτος πατέρας

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση

«Λύγισε» η Ραμόνα στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της, την ανύπαρκτη σχέση με τον πατέρα της και τις εξαρτήσεις.

«Ήμουν 23 χρονών όταν έφυγε η μαμά μου. Όταν είσαι σε αυτή την ηλικία δεν το δέχεσαι. Δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι τέτοιο… Μέχρι τελευταία στιγμή ήλπιζα ότι η μαμά μου θα ξεπεράσει την ασθένειά της. Πίστευα ότι θα βρω μια λύση. Έψαχνα πράγματα, έψαχνα στο internet θεραπείες. Δεν το δέχτηκα ποτέ. Σαν παιδί δεν μπορείς να φανταστείς ότι η μαμά σου θα φύγει.

Η μητέρα μου ήταν μια πολύ ευαίσθητη γυναίκα. Παρόλα αυτά ήταν και πολύ δυναμική. Είχε συγχωρέσει τον πατέρα μου άπειρες φορές. Τον αγαπούσε και το έκανε και για εμάς. Για να είμαστε μαζί. Δεν χρειαζόταν να πει τίποτα γιατί εμείς τα βλέπαμε με τα μάτια μας. Ήταν ένα καλό παράδειγμα για εμένα ο πατέρας μου και η σχέση με τη μαμά μου για να καταλάβω τι δεν θα ήθελα ποτέ να ζήσω στη ζωή μου.

Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε. Από τότε που έφυγε η μαμά το μόνο που κάνει είναι να περιμένει να του στείλω λεφτά.

Πλήγωσε άπειρες φορές τη μητέρα μου. Μετά τον θάνατο της μαμάς μου έκοψα επαφή για τέσσερα χρόνια γιατί θεωρούσα ότι αυτός φταίει που έφυγε. Μετά άλλαξα γνώμη. Άρχισα να του μιλάω και ήθελα να τον στηρίξω οικονομικά. Έχουμε συμφωνήσει με τα αδέρφια μου ότι δεν μπορούμε να τον αφήσουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω τον πατέρα που θα ήθελα να έχω. Δεν με έχει πάρει ποτέ να μου πει “οτιδήποτε χρειαστείς είμαι εδώ”», εξομολογήθηκε η Ραμόνα.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο: