Χρήστος Καλομοίρης: Αυτός είναι ο αγαπημένος της Μαργαρίτας του MasterChef
Reality TV

Χρήστος Καλομοίρης: Αυτός είναι ο αγαπημένος της Μαργαρίτας του MasterChef

Χρήστος Καλομοίρης: Αυτός είναι ο αγαπημένος της Μαργαρίτας του MasterChef

Για αυτόν όλες οι εξομολογήσεις στην κάμερα

Aν κάτι έχει γίνει viral στο MasterChef είναι ο έρωτας της αγαπημένης παίκτριας του κοινού και φαβορί για τον τελικό, Μαργαρίτας Νικολαΐδη, για τον αρραβωνιαστικό της, Χρήστο Καλομοίρη.

Η παίκτρια έχει ορίσει ακόμα και κουμπάρο τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο ενώ ουκ ολίγες φορές έχει αναφερθεί στον αγαπημένο της με χιούμορ όπως ότι θα τον παντρευτεί με το ζόρι και δεν έχει καμία δικαιολογία να της αρνηθεί.

Στο επεισόδιο με τις επιστροφές των παλιών παικτών και επειδή guest ήταν ο Λάμπρος Βακιάρος, η Μαργαρίτα είχε κάνει μίνι εξομολόγηση στον Χρήστο της για να δικαιολογηθεί που είπε ότι ο Βακιάρος ήταν όμορφος. «Χρήστο μην παρεξηγηθείς αγάπη μου, εγώ μόνο εσένα αγαπάω, εσύ είσαι ο άντρας της ζωής μου και κανένας άλλος. Στο τέλος θα σου κάνω εγώ πρόταση γάμου, δεν περιμένω από σένα!».

Ποιος όμως είναι ο περιβόητος Χρήστος;

Φαίνεται ότι η επιλογή του μόνο τυχαία δεν είναι αφού πρόκειται για pastry chef με θητεία σε 5άστερα ξενοδοχεία και γνωστά εστιατόρια τόσο στην Αθήνα όσο και εκτός  Ελλάδος.

Ο ίδιος έχει κάνει ήδη δύο αναρτήσεις για τη Μαργαρίτα δηλώνοντας πόσο περήφανος είναι για εκείνην αλλά και πόσο του λείπει.

Όπως θα δείτε στον λογαριασμό του, του αρέσουν τα ταξίδια και έχει αρκετές φωτογραφίες από διάφορες χώρες  της Ευρώπης.