Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία με τον άνδρα της και η δυσλεξία
Reality TV

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία με τον άνδρα της και η δυσλεξία

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία με τον άνδρα της και η δυσλεξία

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” για την καθημερινότητά της ως εργαζόμενη μητέρα, την κριτική που της κάνει η κόρης της, αλλά και για τη γνωριμία του με τον σύζυγό της.

“Εργαζόμενη μάνα με δύο παιδιά είμαι. Δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι το ιδιαίτερο”, είπε, ενώ τόνισε ότι η κόρη της Ροζαλία βλέπει τις εμφανίσεις της στο GNTM και την κρίνει αρνητικά.

“Εννοείται ότι μαγειρεύω. Βαριέμαι να ακολουθώ συνταγές κατά γράμμα”, δήλωσε, αναφέροντας ότι ο σύζυγός της Βασίλης της ζητάει το ίδιο φαγητό αλλά δεν ξέρει να το φτιάξει.

“Γνωριστήκαμε στη δουλειά. Τον είδα και είπα ‘αυτός δικός μου'”, εξομολογήθηκε, αναφέροντας ότι είναι μαζί από το 2006.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η βάση του άνδρα της είναι στο εξωτερικό, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη σχέση τους.

“Να σου εξηγήσω λιγάκι τι κάνω στο GNTM, γιατί πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει”, ανέφερε σχετικά με το επάγγελμά της ως art director.

“Εγώ ανήκω στη σχεδιαστική ομάδα. Σχεδιάζουμε τις αποστολές που βλέπετε, τις φωτογραφήσεις των κοριτσιών που θέλουμε πάρα πολύ να έχουν σχέση με τη μόδα του σήμερα, αλλά και να καλύπτουν τις ανάγκες του παιχνιδιού”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Είμαι βαθιά δυσλεκτικός άνθρωπος. Έχω κάνει χρόνια ορθοφωνία, λογοθεραπείες, τα πάντα για να μπορώ να μιλάω”, αποκάλυψε.

Τέλος, αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να δει τον εαυτό της τηλεοπτικά και σε άλλο concept.

Η συνέντευξή της: