Ρένα Μόρφη: «Είπα θα γίνω ρεζίλι, δεν μπορώ να το υποστηρίξω»
Τηλεόραση

Ρένα Μόρφη: «Είπα θα γίνω ρεζίλι, δεν μπορώ να το υποστηρίξω»

Ρένα Μόρφη: «Είπα θα γίνω ρεζίλι, δεν μπορώ να το υποστηρίξω»

Η απόφασή της να ερμηνεύσει Μαρινέλα

Η Ρένα Μόρφη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε τόσο για το «Μουσικό κουτί» όσο και για τη στιγμή που δεν ήθελε να ερμηνεύσει Μαρινέλα.

Η τραγουδίστρια έγινε γνωστή ως Σούλη Ανατολή που ήταν το καλλιτεχνικό όνομα της γιαγιάς της, ωστόσο, με τον καιρό αποφάσισε να «παρουσιαστεί» με το δικό της όπου και συνεχίζει την μεγάλη της επιτυχία.

«Το “Καμιά φορά” της Μαρινέλα δεν ήθελα να το πω. Λέω “Σιγά μην πω Μαριλένα, είναι δυνατόν; Θα γίνω ρεζίλι, δεν μπορώ να το υποστηρίξω”. Αλλά είναι από τις στιγμές που τις χάρηκα και με ξεκλείδωσε. Σίγουρα πρέπει να έχουμε αυτογνωσία μέχρι που μπορούμε σαν άνθρωποι. Αλλά από την άλλη λειτουργεί αντίθετα και αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς. Είναι μια αέναη πάλι που κάποια θα σου βγουν και κάποια όχι. Παλιά ήμουν σε ασφαλή νερά και δεν ήθελα να πάω παραπάνω.

Το να βγω στην τηλεόραση περιείχε άγνοια κινδύνου. Αλλά το πλαίσιο ήταν οικογενειακό, δεν αισθανθήκαμε ότι πάμε σε διαφορετικά νερά. Ήταν και ο κορονοϊός όταν βγήκαμε και είδαμε το τι συνέβαινε ένα χρόνο αργότερα».